Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifPınar Labneli Tarifler Yarışması (1. Hafta)
Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.
Selam hanımlar ankaradayım annem hastanede yoğun bakımda.Yarın daha iyi olursa kliniğe alacaklar bakalım.Ben kalacam yanında çok kötü halde getirmiş kardeşim bilinci kapanmış.Uyutmuşlar ciğere tüp sokmuşlar nefes olayı için.Durımlar böyle bugün gittim gördüm hastaneye uyandırmuşlardı çok az konuşabildi.