• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Çok şükür her şey yolunda sağlığım hariç 😁
Bütün sıkıntılarımı atlattım şükür, fakat tansiyon patlak verdi son 15-20 günden beri. Pazartesi hastaneye gittim ve esansiyel hipertansiyon tanısı kondu. Yaşımdan dolayı dr ilaç önermedi, tuzsuz diyet verdi, 3 gündür bir dün hariç yükselme olmadı. Dünde eniştemin vefat haberini alınca azıcık oynadı, iyiyim yani.
Başın sağ olsun yasmincim. Allah ailenize sabır versin.

WC’den mi giriş yapıyor :skandal:

Minik, sen yarışma kazanmamış mıydın? Hediyeni nasıl aldın?

Evet :eek:

Hediyeler inanılmaz bir şekilde eşim yokken geldi
Dondum kaldım çocuklar bahcedeydi eve çıktılar ne geldi diye komşunun Muş o açamam deyip yolladim :D

Caydanligim orta yerde ama eşim farketmedi kutusu ile en yüksekte duruyor

Kahvaltı seti mi sakladım hala orda duruyor bişey de demedim kullanmiyorim da kaldı öyle :D

Meleğim geçmiş olsun. Bütün mesajları okuyamıyorum takımla beraber iki yüzü geçiyor. Biraz önce denk geldim mesajlara. İnşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allah şifa versin. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Depremlerde n dolayı abla şükür halimize bin şükür Allah raiz olsun :)) ❤️

Çok şükür her şey yolunda sağlığım hariç 😁
Bütün sıkıntılarımı atlattım şükür, fakat tansiyon patlak verdi son 15-20 günden beri. Pazartesi hastaneye gittim ve esansiyel hipertansiyon tanısı kondu. Yaşımdan dolayı dr ilaç önermedi, tuzsuz diyet verdi, 3 gündür bir dün hariç yükselme olmadı. Dünde eniştemin vefat haberini alınca azıcık oynadı, iyiyim yani.
Çok geçmiş olsun canım 😕 dikkat et kendine. 💕 Başınız sağ olsun 🙏

Evet :eek:

Hediyeler inanılmaz bir şekilde eşim yokken geldi
Dondum kaldım çocuklar bahcedeydi eve çıktılar ne geldi diye komşunun Muş o açamam deyip yolladim :KK70:

Caydanligim orta yerde ama eşim farketmedi kutusu ile en yüksekte duruyor

Kahvaltı seti mi sakladım hala orda duruyor bişey de demedim kullanmiyorim da kaldı öyle :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

Back
X