İyiyiz canım 3 haftadır tatildeyiz:)
Annemlerde iyiler genelde birlikte takılıyoruz.Aynı sitede oturuyoruz:)
Okul açılsın ufak ufak hareketleniriz.Bu sıralar ye,iç,otur,topla,yat durumundayız:)
Yok yok bişey olmaz başında olunca ben artık her türlü badireyi atlattigim için kalp masajı hariç herşeye hazırım burundan ataç çıkardım bezden 5 kuruş aldım nefes borusuna kaçan şeyi sırta vurarak çıkarttım bayağı tecrübe var
Benim bunlar hariç ortanca bayikiyordu istediği ni vermesinler yada bişey ağlasın küt diye gidiyordu bir keresinde boğazına kaçmasın diye dili hava alsın diye işaret parmağımı büküp ağzına soktum hiç unutamıyorum o anki çaresizlikle ne olsa yapıyorsun yani
O zaman bayağı ilk yardım izlemiştim ben 2. Den sonra çünkü sürekli çocuk morariyordu
Canım inan çıkışını ben de bilmiyorum.trileçe gibi patladı gitti
Ben geçen sene öğrendim,tesadüf instada keşfettim.malzemeler bana uyunca yaptım ve bayıldım.1 senedir her hafta yapıyordum,80 kiloyu görene kadar
Hatta ilk haftalar cafeye gidince sordum Sebastian var mı diye,uzaylı gibi bakıyolardı bana
Şimdi her yerde var
Canım inan çıkışını ben de bilmiyorum.trileçe gibi patladı gitti
Ben geçen sene öğrendim,tesadüf instada keşfettim.malzemeler bana uyunca yaptım ve bayıldım.1 senedir her hafta yapıyordum,80 kiloyu görene kadar
Hatta ilk haftalar cafeye gidince sordum Sebastian var mı diye,uzaylı gibi bakıyolardı bana
Şimdi her yerde var