Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Şükür ablam bu güne şükür iyiyim 🥰♥♥

Oğlanın toplantısı varmış ben grupta görmemişim öğretiminin gurupta

Anneler gurubunda yazılınca hemen hazırlandık çıktık 🤭

Toplnatisi vardı işte aynı tas aynı hamam çocuklara açma yaptım öğretmen tembihledi yine evden getirin diye 🙄
Okulda hareketlilikler başladı:)Hayırlı olur inşaalalh:60:
Ellerine sağlık canım:60:

Okulda hareketlilikler başladı:)Hayırlı olur inşaalalh:KK60:
Ellerine sağlık canım:KK60:
Aynen tatbikatı anlattı ve ogretmenimiz bizden daha rahat farketsem bile yerimden kalkmiyorim diyor :olamaz: ..

Allah'tan çocukların kaçış yeri kısa alt kat üst katı var ama arka bahçeye duz diğerinin okulu da tek kat zaten
Bayağı konuştu çok konuşkan öğretmenimiz maşallah :nazar:

Aynen tatbikatı anlattı ve ogretmenimiz bizden daha rahat farketsem bile yerimden kalkmiyorim diyor :olamaz: ..

Allah'tan çocukların kaçış yeri kısa alt kat üst katı var ama arka bahçeye duz diğerinin okulu da tek kat zaten
Bayağı konuştu çok konuşkan öğretmenimiz maşallah :nazar:
İyiymiş o zaman canım:)Bizim okullarda hasar olmadı.Kızların okul daha yeni bugün açıldı:)Yeni binalar sorunlu değil deniyor ama belli olmuyor:)
Öğretmenler genelde konuşkanlar:)Olmak zorundalar gibi:)

İyiymiş o zaman canım:)Bizim okullarda hasar olmadı.Kızların okul daha yeni bugün açıldı:)Yeni binalar sorunlu değil deniyor ama belli olmuyor:)
Öğretmenler genelde konuşkanlar:)Olmak zorundalar gibi:)
İnşallah öyledir abla hastanenin birinde gösterdiler TV de ya keşke tüm okulları öyle yapsalar sonra binaları 🙄

İnşallah öyledir abla hastanenin birinde gösterdiler TV de ya keşke tüm okulları öyle yapsalar sonra binaları 🙄
Keşke canım:)Dün bir arkadaşla konuştum.Diyor Elazığ'da deprem oldu.Malatya'da yıkılmış veya yıkılacak bina çok:(Demek düzgün yapmamışlar:(

Back
X