Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
nasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadım 🙄

Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladım

Yüzeye yakın olmuş yine 😔
Kanka benimkine dun soyledim her zaman gittigimiz buyuk markette labne vardi ya pinarin onu al diye.pinar degildi ki o dedi baska markaymis🙄neysem dedim marketlere girdiginde sor nerde denk gelsen al dedim.bakalim bulursa tarif ayirticam simdiden ayirtirsam haksizlik olur🙄

Nevreste Nevreste jenna jenna sizden çok özür dilerimmmm, asıl ihtiyar nana imiş meğer şeker tansiyon ne ararsan var yaşlılık vurmuş buna :KK70:

Hihihihi yanlış Jenna16 Jenna16 etiket yapmış :KK53:
9-6 tansiyonla geziyorum ben :KK53: kalbimde var, troidimde var...
Anam sanki 29 değil 49 hissediyorum kendimi :ruh:

Halsizlik yapıyordur o zamanlar ,bir kere ameliyat sonrası tansiyon ölçtüler,vaay çok iyi dediler. Ama ben ölüyorum. 11/7 cikmis. Dedim o bana çok :KK70:

Ya benim ablamda öyleydi operasyon sonrası yürüyüş yaptıralım dediler, başım dönüyor dedi baktılar, iyi dediler tansiyonu, yürüyüş yapsın diye kaldırdılar bayıldı :KK45:

Ya benim ablamda öyleydi operasyon sonrası yürüyüş yaptıralım dediler, başım dönüyor dedi baktılar, iyi dediler tansiyonu, yürüyüş yapsın diye kaldırdılar bayıldı :KK45:
Ben de oyleyim işte :olamaz:kulaklarım uğuldar falan,takiliyorum işte :KK14:

Back
X