Tatlı Tarifi Pınar Süt ile Sosyete Aşuresi -Pınar Süt sponsorluğunda

Ben çok beğendim ellerinize sağlık. Nasıl da canım çekti :) Aşureyi çok severim bu da güzeldir muhakkak.. Başarılar..

Geçen gün nette görmüştüm bu tarifi,hoşuma gitmişti ,yapmak istediğim tariflerden biri,eminim ki çok lezzetlidir,benim gibi aşureyi seven birinin hayır diyemeyeceği bir lezzetdir diye düşünüyorum,başarılar dilerim.

Evet canım çok lezzetli bur tarif teşekkür ederim

Eline sağlık canım ilk defa duydum bu tarifi ama eminim güzeldir :) başarılar dilerim

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor yarışmada başarılar

Aaaa çok üzüldüm şimdi, keske imkanım yoksa da size ikram edebilseydim.
Yok yok rahat ol arkadaşım sanki hiç yemek reklamları görmüyor muyuz sağda solda.. İstesem yaparım ya da hemen çikolata yer bastırırim isteğimi sen üzülme :)

Yok yok rahat ol arkadaşım sanki hiç yemek reklamları görmüyor muyuz sağda solda.. İstesem yaparım ya da hemen çikolata yer bastırırim isteğimi sen üzülme :)
Canım yaaa sen de ben gibi çikolata aşığıson sanırım Allah sağlıkla kucağına versin inşallah

Çok hafif bir tatlı bizim evde çok sevilen ve her yaptığım misafirim çok beğendi tavsiye ederim sütlü hafif tatlıları seviyorsanız garantili beğeneceğiniz bir tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…