- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi guzelfilozof
-
Teşekkür ederim canım :) inşALLAH hep böyle gider :)Kolay gelsin canım bence iyi gidiyorsun
Canım istiyorsan bu kilo verme sürecinde gün içinde neler yediğini ne kadar su tükettiğini ve ne kadar spor yaptığını her gün burada benimle paylaş yorumlaşalım istersen bu arada kilo verebilmen için her şeyden vücudunun ihtiyaç duyduğu kadar yemelisin ki vücudun saat gibi çalışsın yağ yaksınArkadasimin dugunune kadar kilo vericektim guya ama 1 ayda 1 kilo vermisim :)) isin ilginc tarafi fazla kalori almamama ve gunde en az yarim saat yuruyus yapmama ragmen kilo veremedim ki genel itibariyle kolay kilo veren bi insanim. Dugune 2 ay varken simdi bir baktim 27 gun kalmis ve panik oldum. Dugune kadar protein ve salatalik domates vb. Beslenmeyi dusunuyorum, daha sonrasinda da kalori alimimi biraz artiririm ama simdilik ruh halimi duzeltmek ve kendimi motive etmek adina bu sekilde beslenicem. bu sabah 69.9 ciktim, hedefim dugune kadar 65 olmak. Son diyetimde 1 ayda 6.5-7 kilo vermistim, yine yapabilirsem guzel olacak. Ama o zamanlar 1 saat yuruyus yapiyordum, su an 40 dkyi zar zor tamamliyorum ama bu aksamdan itibaren 60-70 dkya cikarmayi denicem. 3 hafta kadar buralarda takilmama izin var mi :)) sana da bol sans bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?