Sürekli paradan bahseden adam benim de hoşuma gitmezdi ama sizinki sürekli yatırımdan bahsetmiş anladığım kadarıyla. Yıllar yıllar önce biri bana sürekli ne kadar çok parası olduğundan bahsederdi, bütün muhabbet paradan, arsadan, bahçeden, evden ibaretti. Beni parasıyla etkilemeye çalışıyordu, çok gençtim ama yine de tiksinmiştim ve bir süre sonra dayanamayıp çok parası varsa rulo yapıp üstüne oturabilecegini söylemiştim. Edepsizdim biraz. Bu cümlemle ayrıldım. Siz böyle yapmayın, kendi parasından bahsetmiyor zira. Ama tiksindiyseniz kendisinden elantirik alamadiginizi söyleyin, bitirin muhabbeti.
Diğer konularda sıkıntı görmedim, temizlik severim dolayısıyla temiz erkek de severim. Ev işi yapmak, temiz olmak kadınlara has bir şey değil. Erkekler de elleri ayakları tutuyorsa evlerini temizleyebilirler. Bakımlı erkek de iyidir. Tertemizdir işte ne güzel. Siz temizliği, bakımı sadece kadına addettiginiz için erkekte görünce kadınsı diye düşünmüşsünüz. Oysa olması gereken o. O da insan ve temiz olmalı her insan gibi.