Pinti erkek benim kaderim mi ya

Yok valla ilk gorusmede zaten cimri olduğunu anlamistim sonraki telefon konuşmalarında yok ayak tırnaklarımı şöyle kesiyorum yok elime bu kremi sürüyorum yok halıları böyle fircaliyorum muhabbeti de yapınca hepten tüy dikti. Ondan etkilendiğim tek an fotoğrafını gördüğüm an ve buluştuğumuz günün ilk birkaç dakikasiydi. Bu kadar feminen ve cimri biriyle yapamam. Duygu muygu kalmıyor bu muhabbetlerden sonra :)

Yahu insan neden flörtüne telefonda ayak tırnağını nasıl kestiğini anlatır? Bu adam sosyopat mı? Yoksa dalga mı geçiyor? Hiç mantıklı açıklaması yok çünkü.

Cidden boş bir adammış.Genel kültür sıfır galiba,hiç kitap okumamış yada hiçbir yer gezmemiş olmalıki, sadece evi ve kendinden bahsetmiş.Vizyonu dar insandan cacık bile olmaz
kadına ilk buluşmada eğitim hayatını anlatırsın sevdiğin kitaplardan film zevkinden bahsedersin varsa o şehirde bir sinema teklif edersin.mesleğinden bahsedersin karşı tarafından da anlatmasını beklersin kendi hakkında bir şeyler.halını nasıl fırçaladığından tırnağını nasıl kestiğinden nivea lanmandan bahsetmezsin .çok dr arkadaşım akrabam var.böylesini ne gördüm ne duydum ben valla.

Yahu insan neden flörtüne telefonda ayak tırnağını nasıl kestiğini anlatır? Bu adam sosyopat mı? Yoksa dalga mı geçiyor? Hiç mantıklı açıklaması yok çünkü.
Çok bakımlı ve temiz olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Bak ne güzel ben tertemizim pis olsam daha mı iyiydi falan diyo. Sanki pis olmanın tek alternatifi kendisi gibi temizlik hastası olmak. Tövbe ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyo. Bebek gibi bakimliymis da tertemiz kokuyormus da. Regl olduğunda pedini kaç saatte bir değiştiriyorsun diyesim geldi.

Yok valla ilk gorusmede zaten cimri olduğunu anlamistim sonraki telefon konuşmalarında yok ayak tırnaklarımı şöyle kesiyorum yok elime bu kremi sürüyorum yok halıları böyle fircaliyorum muhabbeti de yapınca hepten tüy dikti. Ondan etkilendiğim tek an fotoğrafını gördüğüm an ve buluştuğumuz günün ilk birkaç dakikasiydi. Bu kadar feminen ve cimri biriyle yapamam. Duygu muygu kalmıyor bu muhabbetlerden sonra :)
Çok itici cidden. 😑

Çok bakımlı ve temiz olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Bak ne güzel ben tertemizim pis olsam daha mı iyiydi falan diyo. Sanki pis olmanın tek alternatifi kendisi gibi temizlik hastası olmak. Tövbe ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyo. Bebek gibi bakimliymis da tertemiz kokuyormus da. Regl olduğunda pedini kaç saatte bir değiştiriyorsun diyesim geldi.

Aşırı arıza bir tip

Dolara yatırmış ya o kadar aptal değil anasının gözü bir tip. Bizim paramızla 500 bin ediyor. Diğer sorularınıza gelince şöyle diyeyim burası çok ufak bir ilçe. Yani korkmazsan gece yürüyerek de her yere gidersin. Hastane ile evi arasındaki mesafe 15 dakika yürüme mesafesi. Nasıl gittiğini sormadım ama otobus bulamaz kolay kolay bence yürüyerek gidiyordur:KK70:
Dolarda enflasyona karşı kaybettiki 😊 şöyle anlatayım 2020 yılında 200.000 e aldığım araba şu an 1 milyona yakın.Dolar 7.6 tl imiş o zaman.Şimdi o zaman araba yerine dolar almış olsaydım dolar 18.5 dersek şu an türk lirası 490.000 tl oluyormuş.Bu arada yarısına yakınıda kredi kullanarak almıştım.Yani yüzde 50 parası erimiş malesef.Araba almasa ev alsa hatta aradaki fark yüzde 100 ü bulabilir.Bırak hepsini A4 kağıt alsa yine dolardan fazla kazanırdı 😂 hem cimri, hem beceriksiz, hemde hadsiz sal gitsin

Eğer muhabbet ortasında alakasız bir şekilde banka hesabındaki 500 bin tlden bahsetmemiş olsaydı bu dediğiniz mantıklı gelebilirdi:) bu görgüsüzlük de bana aşırı itici geldi mesela. Hem yapmayın Allah aşkına ben öğretmen halimle alabilirken o nasıl doktor maaşıyla parasız olabiliyor. Keşke parasız olsa en azından mantığa oturtabilirdim bir şeyleri. Diyor ki istesem ben de alırım ama bu kadar masrafı arabaya yapmam. Araba almaya karşıyım diyor.
Ya çok enteresan düşüncesi var arabaya yatırım yapmayıp 500u cebinde mi taşıyor?
Hadi altına vs yatırdı diyelim yine de artık ev ve araba kadar parayı katlamıyor bu yatırımlar.

İlçede de yaşasam arabam olsun isterim. Özellikle pandemide bulunmaz nimetti bizim için. Bir de çocuk varsa dolmuş taksi falan kurtarmıyor insanı.
Ehliyeti olmayan veya kullanamayan dışında araba nasıl gereksiz olabilir bir yaşıma daha girdim :KK53:
Neyse siz zaten baya hoslanmiyorsunuz bu adamdan uzatmadan yolları ayırın ikiniz için de vakit kaybi olmasın

okb olabilir mi acaba adam da?devamlı temizlikten bahsettiğine göre olma ihtimali var.
tanıdığım doktorlar da çok rast geldim bu duruma ben ,olabilir Yani

tırnak deyince aklıma geldi biri de bana ilk görüşmemizde (öğretmendi ) derste çok gazım oluyor demişti ahahahhahahahaha ahahhahahahaha ahahahahahaha

Dolarda enflasyona karşı kaybettiki 😊 şöyle anlatayım 2020 yılında 200.000 e aldığım araba şu an 1 milyona yakın.Dolar 7.6 tl imiş o zaman.Şimdi o zaman araba yerine dolar almış olsaydım dolar 18.5 dersek şu an türk lirası 490.000 tl oluyormuş.Bu arada yarısına yakınıda kredi kullanarak almıştım.Yani yüzde 50 parası erimiş malesef.Araba almasa ev alsa hatta aradaki fark yüzde 100 ü bulabilir.Bırak hepsini A4 kağıt alsa yine dolardan fazla kazanırdı 😂 hem cimri, hem beceriksiz, hemde hadsiz sal gitsin
mal mülk her zaman için daha fazla kazandırır. ama onları almaya yetmiyorsa para mecburen döviz olarak duruyor kenarda. benim var ama yetmiyor bişey almaya, bari tl'de kalmasın acınacak hale düşmeyeyim deyip dolar yapmıştım ahahaa. ama sizin mantıkla bakıldığında, araba alabilecek durumdayken almayıp dolar alması mantıksız olmuş. yatırımdan bahsediyor sözde ama pek anlamıyor belli ki. yatırım yaparken getiri ve risklere göre seçim yapılır. en makul risk ve getiri sunan seçilir.

mal mülk her zaman için daha fazla kazandırır. ama onları almaya yetmiyorsa para mecburen döviz olarak duruyor kenarda. benim var ama yetmiyor bişey almaya, bari tl'de kalmasın acınacak hale düşmeyeyim deyip dolar yapmıştım ahahaa. ama sizin mantıkla bakıldığında, araba alabilecek durumdayken almayıp dolar alması mantıksız olmuş. yatırımdan bahsediyor sözde ama pek anlamıyor belli ki. yatırım yaparken getiri ve risklere göre seçim yapılır. en makul risk ve getiri sunan seçilir.
Ben sizin bir konunuz vardı onuda hatırlıyorum.Burdaki para sizde olsa siz 2 tane ev alırdınız bence 😂 adam doktor 35 yaşlarında dedi sanki konu sahibi birde uzmandır o.Yani siz olsanız nakiti tamamlar tamamlamaz alırdınız bir ev üstüne arabada alırdınız.Para tabiki biriktirilir ama bu para geçen yılda 500 bindi (bir ara dolar 18 i bulmuştu yıl olmasa bile baya aylar önce) şimdi de öyle.geçen yıl neler neler alırdı ama şimdi cıxx.Bu arada bende önce para biriktiriyorum birşeylere nakit olsun diye ama döviz yatırım aracı değil bence, dövizde enflasyona yeniliyor malesef.belli nakit olunca hemen mala geçmek lazım.Ben altın,fon,hisse senedi tercih ediyorum

İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
Ayyyy bu adamdan kaç kaçççç :skandal:

Ben sizin bir konunuz vardı onuda hatırlıyorum.Burdaki para sizde olsa siz 2 tane ev alırdınız bence 😂 adam doktor 35 yaşlarında dedi sanki konu sahibi birde uzmandır o.Yani siz olsanız nakiti tamamlar tamamlamaz alırdınız bir ev üstüne arabada alırdınız.Para tabiki biriktirilir ama bu para geçen yılda 500 bindi (bir ara dolar 18 i bulmuştu yıl olmasa bile baya aylar önce) şimdi de öyle.geçen yıl neler neler alırdı ama şimdi cıxx.Bu arada bende önce para biriktiriyorum birşeylere nakit olsun diye ama döviz yatırım aracı değil bence, dövizde enflasyona yeniliyor malesef.belli nakit olunca hemen mala geçmek lazım.Ben altın,fon,hisse senedi tercih ediyorum
aa hatırlıyor musunuz, ne güzel, evet alırdım valla :KK53:
dünya çapında da ekonomi mükemmel olmadığı için dövizler de en azından bizim ülkemizdeki enflasyon karşısında eriyor, doğru. yani o paranın anavatanları da çok iyi durumda değil, küresel bişeyler var bakalım pandemi mandemi derken sarsıldı dünya, kolay mı? hakkımızda hayırlısı olsun.

ev fiyatlarının böyle uçmasından kısa süre önce, bazı evler hala alınabilir durumdayken en azından annem bi ara niyetine girdi. oturmak için değil tamamen bizim de bir evimiz olsun düşüncesiyle 1+1, eski yeni farketmeksizin, öyle pek ayrım yapmaksızın alsak mı falan dedik. biraz birikimi vardı ama peşin almaya yetmiyordu tabii. dedim ki gel kredi çekelim. valla yalan olmasın da bi 60-70 bin civarı daha nakit olunca iyi kötü alınabiliyordu. bana o kadar ihtiyaç kredisi çıkıyordu, 36 ayda mı ne ödenecekti. yok ben borca girmek istemiyorum peşin para alıcam diye tutturdu. anne dedim bak enflasyon falan yükselmeye başladı, pandeminin acısı çıkıyor, sen biriktirene kadar fiyatlar artar yetişemezsin dedim dinletemedim. alamadık doğal olarak, fiyatlar uçtu. şimdi hepten hayal oldu. annem parasının üzerine 100 bin civarı ekledi ama hangi ev sadece 100 bin arttı ki? :D

araba konusunda da böyle. baktım ev meselesi hayal oldu, geçen seneydi sanırım, araba alalım dedim. gel uyduralım bişey, işimize gelmezse satarız ama gelirse en azından mal sahibi oluruz dedim. araba durduğu yerde masraf boşver dedi. almış olsaydık şu an satalım desek aldığımızın en az 50-100 bin üstüne satılabilecekti. ki bu alma satma olayları eskiden tam tersiydi, 50'ye aldığınız arabayı misal 30-35'e falan satardınız ya da aldığınız paraya yakın bişeye satardınız. şu an kullana kullana eskittiğiniz bişeyi aldığınız fiyatın çok daha üzerinde satabilme imkanı sunan değişik bir ekonomi içindeyiz cidden.

Kaldı ki araba almaya da çok gücüm yoktu. Biraz birikmiş biraz kredi biraz da anneden borçla aldım. Ben öğretmenim alıyorum kendi benim maaşımın iki üç misli kazanıyor sigortayı kaskoyu falan dert ettiğini söyleyip almıyor.
Hasbama bak bırak su pintirellayi🤭😂 yayan sürünsün yollarda.
Otobüse binsinde görsün yağmurlu günde duraklarda beklesin o Nivea kremli el bakımını görürüz.😂 Allah'ım birde Nivea sürüyorum demiş banane lan diyesim geldi

Back
X