Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende obur ay detayliya gidicem insan ister istemez merak ediyor tabi :)Bana erkek gibi geldi ama bence acele etmeyin. Bana ayni haftalarda kiz dediler. Detayli ultrasonda erkek oldugu kesinleşti.
Teşekkür ederiz sağlıklı olsun farketmez sadece alisveris icin hevesleniyoruzHayırlı olsun pipi gibi![]()
Evet insan merak içinde bekliyor valla bi netlesse rahatlicazAy aynı durumu yaşıyorum yaçok kötü bu belirsizlik.
Aynen yaEvet insan merak içinde bekliyor valla bi netlesse rahatlicaz![]()
Acaba benim cinsyt nedir anlrmsnzAynen yaiki kızım var, net değil ama erkeğe benziyor dedi bana da önüne kordon geliyor dedi
Maalesef pek anlamıyorum canım ama sitede anlayanlar var konu açıp sorabilirsinizAcaba benim cinsyt nedir anlrmsnz
Cnm naptin cinsiyet belli oldumuAynen yaiki kızım var, net değil ama erkeğe benziyor dedi bana da önüne kordon geliyor dedi
Cinaiyet belli oldumuDoktorum erkek dedi ama emin olamadan söyledi tam gostermiyodu sizce erkekmi kızmı anlayan varmi merak ediyoruz birşeyler almak icin sabirsizlaniyoruz 17 haftalik![]()
Evet erkekmişCnm naptin cinsiyet belli oldumu
Ayni durumu suan ben yasiyorum insaALLAH benimde öyledirEvet erkekmiş