- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
Çok geçmiş olsun. Kayıp sonrasında doktor tarafından muayene edildiniz m?
15 gün sonra muayene oldum.rahim erken kapanmış ve biraz sarkmış dedi kanül açtı.
spiral kaymis maalesef 3 ay once kontrolde normaldi spiralim.geçmiş olsun ben hiç böle bişiy duymadım
ama spiral varken hamile kalınıyomu yahu ?
cook gecmis olsun Hilal. Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. Senin adina cok sevindimbazı şeyler bizim elimizde değil malesef bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim
tüpüme sıkışmıştı bebek ve tüpümle birlikte bebekte alındı yaşama şansı hiç yoktu zaten yanlış bir yere yerleşmişti üzüldüm tabi ama benim elimde olan birşey değildi herşeye rağmen tek tüpüm olmasına rağmen korunmayı bıraktığım anda tekrar verdi allahım 3,5 aylık gebeyim şuan
Doktor Bey
Ben operasyondan sonra ertesi gun ve 5gun sonra kontrole gittim
Doktor rahmin operasyondan 1 gun sonraki ve 5gun sonraki halini gosterdi
temizdi. o karartilar yoktu. operasyondan sonra yaklasik 10-12 gun boyunda kanamam oldu azalarak devam etti
12. gun tam lekelenmeye donmustuki tekrar yogunlasti bende adetim diye dusundum 7 gun surdu suan yeni bitti
cunku 2 yil oncede ayni zamanda adet olmustum. ve adet sonrasi hamile kalmistim.
sanirim bu normal adetim. ben oyle tahmin ediyorum ama ne derece dogru bilmiyorum
gun takibi hic yapmadim. ben bu ay yumutrlama donemim olursa hamile kalirsam bir sakinca
olurmu? bebek icin ve benim icin?
cevabiniz icin simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?