Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kim acaba:)) kızlar dün gelişimle tarihten 170 soru çözdüm. Konu çalıştım oyaladı. Bugün işe gitmem lazım ama çok kötüyüm bi anda ne oldu anlamadım. Geceden beri belim ağrıyo midem bulanıyo.
Bilmioyorum canım düşük zannettim Dr. Gittim. Şükür Bebiş iyi ama ben çok kötüyüm. Hiç dinmedi ağrım. Artık yazmam zaten nazar değilse bile psikolojik olarak etkilendim. Burdan bile nazar değiyorsa yok artık. Kimse tanımaz etmez beni.
Bilmioyorum canım düşük zannettim Dr. Gittim. Şükür Bebiş iyi ama ben çok kötüyüm. Hiç dinmedi ağrım. Artık yazmam zaten nazar değilse bile psikolojik olarak etkilendim. Burdan bile nazar değiyorsa yok artık. Kimse tanımaz etmez beni.
Ben espri yapmıştım, ama belli olmaz tabi. Ben enerjinin iyisine de kötüsüne de çok inanırım.
İnşallah ağrın bir an önce geçer. Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin ağrılarına.