Piraye'nin geri sayım günlüğü:))

antreman kitabı al matematik için inan cok işe yarıyor. zaten o kitap sıfırdan başlayanlar için. çok basit örneklerden başlıyor zora doğru

Kuzum var o kitap. Bitmiyor bitmiyor. Sanki sadece matematik çalışmak gerek onunla. Yada ben yavaşım.

Kuzum var o kitap. Bitmiyor bitmiyor. Sanki sadece matematik çalışmak gerek onunla. Yada ben yavaşım.

kızcem öğrendim dediğin konuyu gec diğerine başla. zaten ordaki örneklerin hepsini çözsek sınavdan sonra biter kitap:9:

kızcem öğrendim dediğin konuyu gec diğerine başla. zaten ordaki örneklerin hepsini çözsek sınavdan sonra biter kitap:9:

Hadi ya:)) bende millet hepsini çözüyor zannediyordum. Olmazsa senin dediğin gibi yapayım aslında zevkli ders mat . Tabi yapana

Bilmioyorum canım düşük zannettim Dr. Gittim. Şükür Bebiş iyi ama ben çok kötüyüm. Hiç dinmedi ağrım. Artık yazmam zaten nazar değilse bile psikolojik olarak etkilendim. Burdan bile nazar değiyorsa yok artık. Kimse tanımaz etmez beni.

Bilmioyorum canım düşük zannettim Dr. Gittim. Şükür Bebiş iyi ama ben çok kötüyüm. Hiç dinmedi ağrım. Artık yazmam zaten nazar değilse bile psikolojik olarak etkilendim. Burdan bile nazar değiyorsa yok artık. Kimse tanımaz etmez beni.

Ben espri yapmıştım, ama belli olmaz tabi. Ben enerjinin iyisine de kötüsüne de çok inanırım.
İnşallah ağrın bir an önce geçer. Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin ağrılarına.

Back
X