Pire Kabusu !!

Fistikruyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
85
103
93
30
Hanımlar Merhaba. Ben yeni eve taşındım . Arkadaşım da ben de kalıyor. Bi kaç gündür arkadaşım kasiniyordu. Evde pire gördüğünü söyledi. Ben hayatımda daha önce hiç pire görmedim ve başıma hiç böyle bir şey gelmedi . O yüzden şu an mahvolmus durumdayım. Bu arada bu sene okuldan yeni mezun oldum ve okuduğum şehire yerleşmeye karar verdim o nedenle esyalarimi ikinci elden aldım . Tabi yerlesirken bütün evi defalarca temizledim bütün eşyaları tek tek yikadim ama bu bi etken midir bilmiyorum ayrıca iki katlı bi apartmanda tek başıma oturuyorum ve alt daire de boş acaba bu da bir sebep midir ? En önemlisi ben bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım edin . Maddi gücüm olsa taşıncam ama malesef mümkün değil :(

Hanımlar Merhaba. Ben yeni eve taşındım . Arkadaşım da ben de kalıyor. Bi kaç gündür arkadaşım kasiniyordu. Evde pire gördüğünü söyledi. Ben hayatımda daha önce hiç pire görmedim ve başıma hiç böyle bir şey gelmedi . O yüzden şu an mahvolmus durumdayım. Bu arada bu sene okuldan yeni mezun oldum ve okuduğum şehire yerleşmeye karar verdim o nedenle esyalarimi ikinci elden aldım . Tabi yerlesirken bütün evi defalarca temizledim bütün eşyaları tek tek yikadim ama bu bi etken midir bilmiyorum ayrıca iki katlı bi apartmanda tek başıma oturuyorum ve alt daire de boş acaba bu da bir sebep midir ? En önemlisi ben bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım edin . Maddi gücüm olsa taşıncam ama malesef mümkün değil :KK43:
Bi arkadaşım bekar evine 2. El yatak almıştı ve de pirelenmişti onlar da.. sonra yatağı atıp evi ilaçlattılar sonra da dip temel temizlediler kurtuldular bu dertten.. 2.elde bu sıkıntılar oluyo ne yazık ki

Etrafta keçi koyun vs besleyen birileri varmı? Veya kedi köpek? Bunlarda yoksa tavuktan çok gelir pire. Bakımsız hayvanda olur.Etraf önemli ilaçlama lazım. Ama kaynağına ilaç lazım. Hayvan yoksa etrafta eşyalardandır muhtemelen.

Yan binda giriş katın balkonunda çok sayıda kedi besleyen bir komşu var ama kedilerdden olsa herkese bulaşması gerekmez miydi ? Bir de ilaclamanin yanında ekstradan yapmam gereken şeyler var mıdır ?

Yıkanmayan eşyalardan gelmiş olabilir evi ilaçlatmak lazım ama önce sorunun kaynağı hangi eşya onu bulmak lazım.

Bi arkadaşım bekar evine 2. El yatak almıştı ve de pirelenmişti onlar da.. sonra yatağı atıp evi ilaçlattılar sonra da dip temel temizlediler kurtuldular bu dertten.. 2.elde bu sıkıntılar oluyo ne yazık ki
Nerdeyse bütün esyalarim ikinci el atarsan dimdizlak kalırım atmadan bir çözümü yok mudur bunun acaba ?

Yan binda giriş katın balkonunda çok sayıda kedi besleyen bir komşu var ama kedilerdden olsa herkese bulaşması gerekmez miydi ? Bir de ilaclamanin yanında ekstradan yapmam gereken şeyler var mıdır ?
Evet eğer kedi olsa herkese giderdi. Bizim mahalleyi karantinaya almışlardı. Tek bir keçi tüm mahalleyi pirelemişti. O zaman eşyalardandır.

Nerdeyse bütün esyalarim ikinci el atarsan dimdizlak kalırım atmadan bir çözümü yok mudur bunun acaba ?
Onu hiç bilmiyorum ki.. eşyalar ilaçlanır mı ki?? Eğer öyle bi şey varsa önce ilaçlat yatağı falan koltuklarını neyse sonra da yıkatırsın.. başka çaresi yok gibi

Yikamakla pire ölmez ablacim konunun uzmaniyim:-) ikinci el esyadan gelmistir buyuk ihtimal evi ilaclattirabilirsin eger coksa bu arada hemende cogalirlar

Gecer canim istersen once kendinde yapabilirsin ilaclamayi belki bi iki tanedir eczanelerde de var sanirim al bi dene bit falan yapar Allah korusun

Hanımlar Merhaba. Ben yeni eve taşındım . Arkadaşım da ben de kalıyor. Bi kaç gündür arkadaşım kasiniyordu. Evde pire gördüğünü söyledi. Ben hayatımda daha önce hiç pire görmedim ve başıma hiç böyle bir şey gelmedi . O yüzden şu an mahvolmus durumdayım. Bu arada bu sene okuldan yeni mezun oldum ve okuduğum şehire yerleşmeye karar verdim o nedenle esyalarimi ikinci elden aldım . Tabi yerlesirken bütün evi defalarca temizledim bütün eşyaları tek tek yikadim ama bu bi etken midir bilmiyorum ayrıca iki katlı bi apartmanda tek başıma oturuyorum ve alt daire de boş acaba bu da bir sebep midir ? En önemlisi ben bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım edin . Maddi gücüm olsa taşıncam ama malesef mümkün değil :KK43:
Eşyaların taşındığı kamyondan dahi geliyor. Çamaşır suyu güneş temiz hava cözumü. Heryeri koltulk yer kapı vs çamaşırr suyu ile temizle havalandır bol bol geçer. Temizliğe tahammülü yok meretlerin

Ben yatılı okulda çalışıyorum her bahar öğrenciler köyden pire taşır yatakhaneye bizde her bahar ilaçlatır kurtuluruz. Herşeyi yıkamaya gerek yok ilaç çok etkili pireleri kaçırıyor.
Eczaneden alıyoruz ilacı ama adını bilmiyorum.

Pire sicrayan bi canlidir:))
Yoldan gecerken bile uzerinize zipliyarak eve gelmesi zor degildir

Pire malesef hizla urer ve isirdigi yeri muthis acitir
bi baknissin kolunda tam alicaksin hoop gitmis
iyyykabus gibiler

Neredenmi biliyorum:))
Yemege gittigim bi evde uzerime sicradigini goren amcam kizi
donuste beni eve sokmadan evin canakeninde elbiselerimi degistirmisti

Ve acilen suya basmisti elbisemi
Sonradan aldigim duyumlara gore o evin ki orasi koy evi
alti pismis ve altini sokup sap atarak kurtulmuslar
yani ilaclama demekku bos
sen ya ikinci el esyalari dezenfekte et
yada koku komsuyu sor bakalim kedi kokenlimi

ay pire çok kötü ya görünmüyor bile geçen yaz beni çok yemişti. 2. El eşya muhtemelen çok tozluydu pis olan koltukta falan oluyor genelde sonrada temizlesende gitmiyor. En garantisi ilaçla sonrada güzelce temizle o Zaman birdaha olucağını sanmıyorum

Back
X