- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Bana bunu soylemediler bile. Ben pire sorumu oldugunu söylediğimde "bi oncesinde kalitesiz damla kullanmışsınızdir" dendi. Tekrar mi veterinere götürmem gerekiyor peki3 ayda bir damla yaptırmak pire sorunu olmayan kediler için geçerli diye biliyorum. Pirelli kediyi 3 ay bekletmek çok uzun bir aralık. Damla sadece aktif pireleri öldürüyor ama yumurtadan yenileri çıkmaya devam ediyor ve başa donuyorsunuz. Hekim neden doğru dürüst ilgilenmiyor ki?
Teşekkürler :)Öncelikle evi güzeeelce dezenfekte edin . Varsa eski , tahta eşyalarınız toz piresi olma ihtimaline karşı evden uzaklaştırın . sokak kapısı ve balkon kapınızın altında eşik yoksa orayı kapatın . Sokaktan dahi ayakkabılarımızın altında pire yumurtası taşıyabiliyoruz eve . O yüzden ayakkabılarınızı içeride çıkarmayın . Benimde 2 kedim var sadece yaz aylarında 1 kez dış parazitini yaptırıyorum pire sorunumuz kalmıyor . Son olarak kullandığınız pire damlasını da değiştirebilirsiniz . Etkili gelmiyor olabilir . Önerebileceklerim bu kadar öpüyorum pisinizin patilerinden
Bana bunu soylemediler bile. Ben pire sorumu oldugunu söylediğimde "bi oncesinde kalitesiz damla kullanmışsınızdir" dendi. Tekrar mi veterinere götürmem gerekiyor peki
Evet uzun süredir pireli ve ben ilk kez duyuyorum az önce söylediğinizi. TeşekkkürlerEvet gidin ama bence gittiğiniz veteriner kliniğini değiştirin ve tedaviyi hekim yapsın. Yazık hayvana devamli pirelli.
Evet uzun süredir pireli ve ben ilk kez duyuyorum az önce söylediğinizi. Teşekkkürler
Ne sıklıkla? Kendiniz mu uyguluyorsunuz? Nereden temin ederim:)Kalitesiz damla olması çok olası. Damla aslında kanlarını pireye karşı zehirli hale getiriyor, üzerinde olan ya da daha sonra gelen ne varsa ısırdıgında ölmeli. Biz Bayer'in iç-dış birlikte olan damlalarını kullanıyoruz kedilerimizde. Bir sıkıntı yaşamadık.
En kisa zamanda gideceğim. Teşekkürler :)Bana da hekim söylemişti. Benim kedim pirelenmedi hiç bu yuzden birebir deneyimli degilim ama pireli kedinin tedavisi daha farklı aralıklarla oluyormuş onu bir danışın.
Evet kendimiz uyguluyoruz. Bizim kedilerimizde sokağa çıkmıyorlar , kuru mama ve kendi yapıtıgım ıslak mamayla besliyorum ve asla çiğ bir sey vermiyorum. Bu düzenle 4-5 ayda bir uygulamak yeterli oluyor. Veterinerlerin alışverişlerini yaptıkları eczadepolaridan temin ediyoruz biz. Tanesi veterinerde 120 lirayken, biz 3 tanesini 90 liraya almıştık.Ne sıklıkla? Kendiniz mu uyguluyorsunuz? Nereden temin ederim:)
En kisa zamanda gideceğim. Teşekkürler :)
Bende yazın arada sirkeli suyu köpeğimin üzerine fısfısla sıkıyorum kafası dışında heryerine sirke pire ve bitleri uzak tutuyormuş evide öyle temizliyorum konu sahibi bunu kesinlikle uygulayınkoşarak veterinerinizi değiştirin olur mu öyle saçma seç.hayvanın tüyleri derisi hastalanıcak pireden.ne biçim ilgisiz veteriner o öyle.iyi bir yere götürün sonra da evde pireliyken kullandığı yatağı örtüyü her şeyi atın yenileyin.evi de bir tur sirkeli suyla silin.pire falan kalmaz bir daha.
Cok mantikli damladan kesin sonuc ignedirDamla yerine iğne yaptırın. Pireler yumurtadan çıksa bile kedinizde durmayacaktır çünkü kanından emen ölüyor. Benim köpeğim çok suya girdiği için ben iğne yaptırıyorum damla hiç fayda etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?