Küçücük bebeğim var nasıl ilaclarizIyy iğrenç hemen evi ilaçlatın kadına söyleyin temizlensin
bi kaç gün annenizde kalın allah korusun dahada çoğalırsaKüçücük bebeğim var nasıl ilaclariz
ben olsam kovardım. pire tehlikeli çünkü bizim çocuklarda köyde kedi bulmuşlar. birkaç gün baktıktan sonra kediyi bıraktılar. pireli diye. sizin evdede 2 tane küçük çocuğunuz var. o pirelerde kolay lkolay gitmez dadnırsa.Merhaba hanimlar
Nerden başlayacağımi bilemiyorum kisaca anlatip direk pireye gelicem
Benim biri 1.5 yasinda diğeri yeni dogan 2 evladim var. Dogum da kimse yok diye bir kadin bulmustum komsu tavsiyesiyle ama komsum cok tanimiyorum demisti
Neredeyse 1 ay olacak baslayali
Bunu belirtmemin nedeni evime o kadindan baska giren kimse yok .
O kadin in da gecen persrmbe annesi köy den gelmiş bunun evinde kalmıştı oyle soylefi bana .
Ben dun kizimin uzerinde bugun de kendi uzerimde bir pire gördüm bugün yakaladım pireyi.
Ne yapicam bilemiyorum
aynı şehirde oturduğunuz bir akbarabanızda falan kalın.Küçücük bebeğim var nasıl ilaclariz
Annem de de kalamam çünkü il disinda yim ne anne ne kv kimsemiz yok bu şehirdebi kaç gün annenizde kalın allah korusun dahada çoğalırsa
Esimin isi ile alakası yok veteriner falan değilEşiniz ne iş yapıyor, ondan bulaşma ihtimali var mı hiç?
Evi hergün silip supuruyor zaten de iste kadin in tasima ihtimaline karşı ne yapmaliyim ?Temiz evde durmuyorlar canım annemler ben evlenince genç odami benim eve getirmislerdi birde baktım yatakta pire var. Büyük olasılık taşıdıkları arabadan dedim. Ama yatağı havalandırdım evi çamaşır suyu ile sildim bidaha görmedim. Ama kadın tasiyorsa bitmez tabi.
Hergün silinen ev de varsa ne yapmalı. ?Abartmayin canim..
Evi guzelce camasir sulariyla silin supurun silkeleyin tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?