pire

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanimlar
Nerden başlayacağımi bilemiyorum kisaca anlatip direk pireye gelicem
Benim biri 1.5 yasinda diğeri yeni dogan 2 evladim var. Dogum da kimse yok diye bir kadin bulmustum komsu tavsiyesiyle ama komsum cok tanimiyorum demisti
Neredeyse 1 ay olacak baslayali
Bunu belirtmemin nedeni evime o kadindan baska giren kimse yok .
O kadin in da gecen persrmbe annesi köy den gelmiş bunun evinde kalmıştı oyle soylefi bana .
Ben dun kizimin uzerinde bugun de kendi uzerimde bir pire gördüm bugün yakaladım pireyi.
Ne yapicam bilemiyorum

Iyy iğrenç hemen evi ilaçlatın kadına söyleyin temizlensin

Kadin in da günahı ni almak istemiyor um ama küçücük yavrumu isirsaydi yada ne bilim aklima bir sürü sey geliyor
Cok huylandim ne yapacağım bilmiyorum

ben olsam kovardım. pire tehlikeli çünkü bizim çocuklarda köyde kedi bulmuşlar. birkaç gün baktıktan sonra kediyi bıraktılar. pireli diye. sizin evdede 2 tane küçük çocuğunuz var. o pirelerde kolay lkolay gitmez dadnırsa.

Pire hafife alınacak bişey değil
Bence kadınla Konuşun pire buldum diye sizde dikkat edin falan diyin
Sonra da pire için ne yapılacaksa yapın mutlaka bir tanenin devamı gelebilir inşallah gelmezde siz yinede bir taneydi bitti Gözüyle bakmayın

Zararsız o ilaçalar geçen ben ilaçlattım hiç kokmuyor
yinede önce araştırın zararlı olanlarıda olabilir

pire için yorgan yakma misali bazıları evi terk edin diyo yahu komiksiniz yani bu mevsimde de ne piresi ayrıca yazın olsa neyse korkmayın bişey olmaz bu kadar barbi bebek dozunda yaşamayın ya 2 tane pireyle hastalanıp ölmezsiniz , yakalayınca suya verin gitsin. kadına da söyleyin piremi var evinizde falan deyin önlem alsın bitti gitti yani.

Temiz evde durmuyorlar canım annemler ben evlenince genç odami benim eve getirmislerdi birde baktım yatakta pire var. Büyük olasılık taşıdıkları arabadan dedim. Ama yatağı havalandırdım evi çamaşır suyu ile sildim bidaha görmedim. Ama kadın tasiyorsa bitmez tabi.

İç çamaşır ve nevresimleri yastıkları güzelce yıkayın.evin her yerini bi güzel temizletin dezenfekte edin.bebişleride yıkayın kendinizde güzelce sıcak sularla yıkandınızmı tamam..ilaca gerek var mı bilemiyorum.annemlerdeyken birkaç kez görmştk bahçeli yerlerden piknk alanlarndan vs gelebiliyr ilaçlatmadık hiç

Evi hergün silip supuruyor zaten de iste kadin in tasima ihtimaline karşı ne yapmaliyim ?

bir ara bizim ev,de pire basmıştı sanırım sokak kedılerinden. ilaçlamazsan eğer onlar geniş bir aile olucak evindeee. hemen ilaçla hatta ben eczaneden ila alıp kendim yaptım. odaları ılacla kapılarını kapat. ve kapı altlarınıda tıka. sende evden çık 1-2 gün. sonra ciddi bir temizlik yapman gerekicek ama yok oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…