pireeee

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
2 gün önce misafirlikten döndüm..eşim annesinin yanına indi tekrar geldi eve.yattık uyuduk neyse her yerim kaşınır oldu her yerim yara parampinçik oldu..off..meğer pire basmış apartmanı ve tek bu kadar kaşınan sorun yaşayan benim..apartmanı özellikle evimn heryerini güzelce ilaçladık..şuan annemlerdeyim ama yine kaşınmayan yerlerim kaşınıyo her yerim pire ısırığı ve kaç gecedir uyuyamıyorum..sanki içimde zıplıyorlar..bugün dr. a gidip vucüt için merhem de alıcam..ama nasıl kurtulcam bu pirelerden..annemin evinede bulaşmış mıdır..bilgisi olan arkadaşlar varsa bi el atın nolur..kaşıntıdan sağlam bi yerim kalmıcak..(

Geçmiş olsun..

Annenizin evine, buluşma olasılığı azda olsa var, bulunduğunuz yeride en kısa zamanda dezenfekte etmeye bakın derim..

Geçmiş olsun..

Annenizin evine, buluşma olasılığı azda olsa var, bulunduğunuz yeride en kısa zamanda dezenfekte etmeye bakın derim..

pofff..annemler şuan evde değil..çok kızıcaklar bana ..peki ilaçlasam tamamen geçer mi..? sağda solda kalır mı.aldığımız ilaç devlet tarafından kullanılan bi ilaç..çok kötü durumdayım ya..

Sanırım hala doktora gitmediniz..
Önce bi doktora gidin..

Evi dezenfekte ederken , kendinizide saçınızdan tırnağınıza kadar bi güzel temizleyin. Doktor ilaç veriyorsa onları kullanın edin..

Her yeri temizledikten sonra veya ilaçladıktan sonra bi sorun olacağını düşünmüyorum..

Daha önce başıma hiç pire olayı gelmedi çünkü..

hastayım yatak döşek yatıyorum bugün topladım çok şükür kendimi birazdan gidicem..iğneden ipliğe temizleniyorum yine aynı..inş. evde pire mire kalmamıştır..sıfırdan yaz temizliği yapıcam eve tekrar..of allahım

ooof cok kotu yaaa, nasıl olmus nerden bulasmıs apartmana? ben denızden mkıkrop kapmıstım bı r keresınde, ıgne vurdular hastanede, anında kestı kasıntımı. ama ev ıcın ne yapmalı bılemıyorum

Eczanelerde satılan Chrysamed diye bir böcek ilacı var. Pirelerin kökünü kazıyor ama zaman alıyor biraz. Pire yumurtasına etki eden bir ilaç yok maalesef . Yumurtadan çıktıkça ilaç sıkacaksınız ve elektirikli süpürgeyle evi günde iki kere süpürüp, süpürgenin torbasını her defasında değiştirip, çöpe atacaksınız. Evcil hayvanları zehirler yalnız. Apartmana da sıkacaksanız içinde veya çevresindeki kedi, köpeği gözeterek, zarar vermeden yapmanız lazım. Geçmiş olsun.

Acaba tahtakurusu olabilir mi? Benim kedimde ilk geldiği zamanlar bolca pire olmasına rağmen ne evi pire bastı ne de bizleri ısırdı. Daha önceden de eve defalarca pireli kedi ve köpekleri almışımdır. Bildiğim kadarıyla pirenin yayılması öyle kolay değil, ama tahtakurusu yayılıp insanların kıyafet aralarına vb. yerleşebiliyorlar kolayca.

dr anti bit verdi..çamaşırları 80 derecede yıka dedi evimi ilaçladığım halde pireler var..annemin evinede bulaştırdık..sinirim bozuldu iyice..anti biti üzrime sürdüm dün ilk defa rahat bi şeklde uyudum..inş tamamen kurtuluruz..

bende küçükken sürekli pireli kedi ve köpeklerle oynuyordum okşarken özellikle karın bölgelerinde pireleri görüyordum ☺ ama bana ve bizim eve hiç pire bulaşmadı hayvan piresi insana binmez çünkü sadece o hayvanın derisi üzerinde hayatta kalabilir kedi piresi ayrıdır köpek piresi ayrı tavuk piresi ayrı vs vs yazın en yaygın insana bulaşan pire toz piresidir zıplar böyle ufacıktır yakalayacağım derken hop diye zıplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…