Pirt pirt pirt

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.175
798
Iyi aksamlar kk,

Cok sinir bozucu bir problemim var.

2. Sezeryanimdan sonra(cocuk iki yasini doldurdu) bu gaz bende kalici oldu. ilk dogumumda da neredeyse bir yil surmustu. Hafif usuteyimm basliyorum pirt pirt.

Normalde doktorlar her seyi hep doguma bagliyorlar ilk yillarda malum. Artik bunu bir hastalik olarak gormeli miyim sizce? Onerileriniz var midir?

Bagırsak hareketlerinizle ilgili bir sorun da olabilir. Artık cok net olarak biliniyor ki bagırsaklarımız aslında en önemli sistemimiz. Ben size özelden yazayım ki Baska insanlara yol gösterici ya da zararlı bir öneri olmasın olur mu

Bagırsak hareketlerinizle ilgili bir sorun da olabilir. Artık cok net olarak biliniyor ki bagırsaklarımız aslında en önemli sistemimiz. Ben size özelden yazayım ki Baska insanlara yol gösterici ya da zararlı bir öneri olmasın olur mu

Sevinirim tesekkurler.

Benimki 1e basladi hala ayni ya bazen ruyadamiyim gercektemiyim karistiriyirum Allahim kimsenin yaninda kacmasin diye diken ustundeyim

Dogumla degil de bagirsaklarinizla ilgili bir probleminiz olabilir bence bir doktora danismaniz daha dogru olur bu konuda. Bagirsak floranizda zararli bakteriler vardir mesela onlar buna sebep olmus olabilir. Tabiki benimki sadece tahmin

Adını vermeyeyim 1 jel kapsül var, evde yalnız kaldığında mesela sabah iç 1 tane tüm gazını rahatça çıkar.

Ben hiç doğurmadım ama aynı senin gibi, ayaklarım üşüdüğünde hemen gaz :(

Bir de o jel kapsül ishal yapmıyor, sadece gazı çıkarıyor.

Böyle yaşayacağız demek ki,

Gebelik riski yoksa düzenli maydonoz suyu da işe yarıyor

Öncelikle tabiki doktora gorunmeniz daha faydali olacaktır ama bir yerde okumuştum çörek otunu sıcak su da demlendirip içmek gaz sorunu yaşayanlara iyi geliyormuş. İnternette net tarifini bulabilirsiniz belki

Çok saçma gelebilir kulağa ama stresle bağlantısı olduğunu düşünüyorum ben, soğuktan değilse.. Bağırsak için de kefir tüketebilirsiniz..

Back
X