• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pis dedi

Haklı olabilirsin ama bir zamanlar seni büyüten altını temizleyen emek veren kadın o ne yaparsa yapsınses çıkarma söylenme dile getirme bugün var yarın yoklar bi zaman o sana baktı şimdi sıra sende bu böyle allah sabır versin ve merhamet yanlış anlama beni genel konuşuyorum yaptığında bişey yok zaten kamu spotu gibi düşün ;))

Haklı olabilirsin ama bir zamanlar seni büyüten altını temizleyen emek veren kadın o ne yaparsa yapsınses çıkarma söylenme dile getirme bugün var yarın yoklar bi zaman o sana baktı şimdi sıra sende bu böyle allah sabır versin ve merhamet yanlış anlama beni genel konuşuyorum yaptığında bişey yok zaten kamu spotu gibi düşün ;))

Bu konu gercekmi acaba ya, bi insan helede kız evladı yaşlı veya değil hasta veya değil annesinin ardından nasıl böyle konusur?
Evinizi bilemeyecegim ama gönlünüz pasak icinde....

Bu kadın altına bez bağladığına göre oldukça yaşlı olsa gerek. Ayrıca çamaşırı da bulaşığı da zaten makine yıkıyor. Hem bardaklar lavabonun içinde birikip üzerine tabakları atana kadar sizin o bardakları lavabodan alıp makineye yerleştirmeniz ya da hemen yıkayıp kaldırmanız gerekirdi huyunu biliyorsanız niye biriktiyorsunuz ki. Bezleri bile birikmiş klozetin yanında yani birikmeden yapmadığnız için öyle demiş olabilir ama mazur görün anneniz sonuçta o da zamanında sizi nasıl büyüttü değil mi.
Ne güzel ifade etmişsin yazikdiklrina sonuna kadar katılıyorum allahim sen herkese hayırlı evlat ver inş

Yok a
yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz
Yok artık yaa siz üvey babanıza bakarmısınız ki onlar annenizi istesin komik olmayın lütfen yaa biraz mantık önce haklı olabilicenizi düşündüm fakat cvp larınızı okuyunca allah vijdan merhamet versin yani pess

Sanırım yaşlı ve hasta...
Eğer seni iyi bir şekilde büyütuğunu inanıyorsan
Hoş gör...yaşlılık çok bambaşka bişey olsa gerek

Ayrıca evet pissin...cişli bezin birikmesine
Bulaşığın kalmasına fırsat vermemrlisin...
Tabi bütün gün iş yerinde değilsen

Anlattıklarına bakınca pek memnun değilsin sanırım sende kalmasından.mecbursun gibi dusunuyorsun.hani yaşlılar sırayla çocuklarında kalır ya şu an sıra sende ve sen de sirani saviyorsun anlaşılan.tabi bu yüzden de yaptıkları sana yük geliyor.bilemiyorum herkes yaşadığını bilir belki guclu bir anne kız ilişkiniz olmamistir.ama su durumda pis demesi çok da büyük bir sorun değil bana gore

annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
bana kumaş vermişti bende onu pantolon diktim .kumaşını geri istedi onuda verdim .
ilk fırsatta bana pis dedi.
altını ıslattığı için bebek bezi kullanıyor banyoda biriktirdi klozetin yanında .onlarıda attım .
lavabonun içine bardakları biriktirip üstünede tabakları atıp bardakları kırdı ses etmedim .sabah iki akşam iki sürekli neskafe içior. şeker hastası. cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
yasabııırrrr.

neye istinaden pis olmakla itham edildiginizi anlamadigim icin yorum yapamadim.

Annenizde norolojik bir sorun ve buna bagli psdikiyatrik etkiler var ,
Malesef yatalak ,bakima muhtac hastalar ilk once ona bakanin suclarlar ,
Ayrica sekeer hastalarinin oylke bir kavanoz sekerle isi olmaz sekeri dusse bile ,
Annenizi kapsamli bir kontrolden gecirmenizi tavsiye ederim ,
Gecmis olsun

Eee başka??
Sorun ne şimdi, annenin sana pis demesi mi? Kadın bez kullanacak durumda, ayrıca şeker hastası bilmediğimiz başka şeyler de var muhakkak...

Anne taşır, doğurur,büyütür herşeye boyun eğer, biz küçük bir olumsuzlukta arkamızı dönüveririz hatta hırsımızı alamayız forum sitelerinde rezil etmeye çabalarız malesef böyle...

Yazık...

Uff gece gece okuyunca canim sıkıldı yok yan gelip yatiyor yok pis dedi , bardakları lavaboya koydu nasıl bir evlatsiniz yaa , sizin çocuğunuz var mı acaba cok merak ediyorum... ne yapmaliydi kalkip bulaşıkları yikamaliydi, el pençe divan durup hizmet etmeliydi demi vicdaniniz cok yerinde maşallah

Ya seninki bir seymi benim annem kayinvalidemin yaninda kizim cok temizde biraz daginik dedi :olamaz::olamaz::olamaz: yer yarilsada icine girsem dedim. Esimde yanimizdaydi ben rahatsiz edici bir sey gormuyorum anne dedi. Baskalarinin yaninda demiyorsa takma kafana.

yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz

Sizin adınıza çok üzüldüm zaten gidecekmiş siz dayanin o halde.o sizin az b.klu beşincisi elinde yikamamistir. Elinde...Biz küçükken elde yıkanıyordu.ayrica kimse ne olacağını bilemez emin ol beteri olursun.

Ayrıca ona lkimbiir nasıl tahammülsuz ve sert davranıyorsunuz burdan bile bana geçti aksi sert tavriniz.ay cok canım sıkıldı gece gece valla gelir ben bakayım

Tuzum da kuru değil haa,esimin anneannesine baktım anasına bakmayan KV rağmen ,Allah rızası bu.sende ondan bişey yapmasını bekleyince bu rıza.olmuyor karşılıklı alışveriş oluyo

Siz anne degilmisiniz kesinlikle degilsiniz yazik anne o anne bakalim sizin bizim sonumuz yasliligimiz nasil olacak!!!

Annenizde norolojik bir sorun ve buna bagli psdikiyatrik etkiler var ,
Malesef yatalak ,bakima muhtac hastalar ilk once ona bakanin suclarlar ,
Ayrica sekeer hastalarinin oylke bir kavanoz sekerle isi olmaz sekeri dusse bile ,
Annenizi kapsamli bir kontrolden gecirmenizi tavsiye ederim ,
Gecmis olsun
bana dil uzatanlara cvp vermiyorum .cok doğru hem bakıma muhtac oluyorlar hemde ilkönce bakıcılarına saldıryorlar. dertleşmeye ihtiyacım olduğu için burdan yazdım.bu sitede bir gurup kişiler hemen hucuma gecip sacma sapan yorum yapıyorlar .hiç yapmayın lütfen kızlar.sinir zıplatma gurubu .kale almıyorum sizi.

Back
X