• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis kaynana...

oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden

Allah yardımcınız olsun inşallah. Gerçekten sinir sistemini çökerten bir durum. İnatlaşmak nedir ya ne geçiyor ellerine anlamıyorum. Bence al karşına güzel güzel konuş hatta ses tonun kesin ve sert olsun.Gerekir ise eşin ile paylaş ve eşin de uyarsın.Gerçi erkekler bu konularda çok duyarsız. Sinir bozucu.

oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden

kadinin dis fircalayip fircalamamasi sizi ilgilendirmez.
bebegi kucagina vermemek esinizle ortak alacaginiz bir karardir, yapamayacaginiz seyler icin diklenmeyin.
cok rahatsizsaniz kayyum valideye cocuk baktirmayin.

kadinin dis fircalayip fircalamamasi sizi ilgilendirmez.
bebegi kucagina vermemek esinizle ortak alacaginiz bir karardir, yapamayacaginiz seyler icin diklenmeyin.
cok rahatsizsaniz kayyum valideye cocuk baktirmayin.

Güzel ablacım diş fırçalaması tabi ki konu sahibini ilgilendirmez ancak o ağzına alıp yaladığı emziği çocuğun ağzına da veremez. Bağışıklığı bizlerden zayıftır çocukların.illa emziği ıslatacaksa su ile ıslatsın.

Back
X