Pis kilolar :(

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar lütfen yardım edin. Emzirirken zayıflayan var mı bana yardımcı olsun. BebeğiM suan 6 buçuk aylık oldu ben 96 kiloyla doğuma girdim 11 kilo gitti suan 85 kiloyum çok huzursuzum bu konuda aynada kendime bakmak istemiyorum artık eski resimlerime bakınca 38 beden giyen kız gitmiş yerine g..TÜ göbeği salmış biri gelmiş :))Ayy cildiracam emzirirken nasıl kilo verecem yardım edin lütfen kızlar hatta kilo arkadaşı bile bulmak istiyorum beraber hergün program yapalım

Emzirme döneminde gayet sağlıklı kilo verilir , bir diyetisyen eşliğinde olması tavsiyemdir.
Çünkü emzirirken aman şunu da ye , sütün çoğalsın bunu da ye diye yenilenler süt değil , g.t göbek olarak bize geri döner :süslü:

Bol su için , hem süt için hem diyette gerekli.

Yeşil soğan tüketin. O da hem süt için hem yağ yakımında etkili .

Pilav/makarna yerine bulgur tüketin . Bulgur hem diyete uygundur hem yine süt arttırdığı yönünde rivayeti çoktur .

Aklıma gelenler bunlar .

Diyet arkadaşlığı içinde forumdaki ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-gruplari.236/

Konusuna göz atın derim .

Diyet bölümüne mutlaka bakın. Hatta konu açın derim.

Emzirirken çok kolay kilo veriliyor yeter ki, pilavdan,ekmekten, hamur işlerinden, şekerden uzak durun. Yürüyüş yapın.

Eğer isterseniz basarirsiniz.

Emzirme döneminde gayet sağlıklı kilo verilir , bir diyetisyen eşliğinde olması tavsiyemdir.
Çünkü emzirirken aman şunu da ye , sütün çoğalsın bunu da ye diye yenilenler süt değil , g.t göbek olarak bize geri döner :süslü:

Bol su için , hem süt için hem diyette gerekli.

Yeşil soğan tüketin. O da hem süt için hem yağ yakımında etkili .

Pilav/makarna yerine bulgur tüketin . Bulgur hem diyete uygundur hem yine süt arttırdığı yönünde rivayeti çoktur .

Aklıma gelenler bunlar .

Diyet arkadaşlığı içinde forumdaki ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-gruplari.236/

Konusuna göz atın derim .
Teşekkür ederim tavsiyelerin için cnm

Diyet bölümüne mutlaka bakın. Hatta konu açın derim.

Emzirirken çok kolay kilo veriliyor yeter ki, pilavdan,ekmekten, hamur işlerinden, şekerden uzak durun. Yürüyüş yapın.

Eğer isterseniz basarirsiniz.
İşte ben süt olsun diye gece gündüz hamur işleri tuketiyorum

pilates yap tatlım sıkılaşırsın azcık da boğazı tuttumu yeminle kısa zamanda fit olursun

Kızlar lütfen yardım edin. Emzirirken zayıflayan var mı bana yardımcı olsun. BebeğiM suan 6 buçuk aylık oldu ben 96 kiloyla doğuma girdim 11 kilo gitti suan 85 kiloyum çok huzursuzum bu konuda aynada kendime bakmak istemiyorum artık eski resimlerime bakınca 38 beden giyen kız gitmiş yerine g..TÜ göbeği salmış biri gelmiş :))Ayy cildiracam emzirirken nasıl kilo verecem yardım edin lütfen kızlar hatta kilo arkadaşı bile bulmak istiyorum beraber hergün program yapalım

uzman kontolünde yapın bence. diyetisyene gidin , bebeğinize de zararı olmadan verirsiniz kiloları dert edeceğiniz bi şey yok :)

bence şekeri bırak şekerli şeylerin, tatlıların süt yaptığı yalan, sadece su süt yapar, bence acele etmeden panik yapamadan şekeri keserek başlayabilirsin yavaş yavaş veririsin
mesela komposto süt yapar derler, şekerli şekerli yedirirler halbuki kompostodaki sudur süt yapan

Bende doğum yapalı neredeyse iki buçuk ay olacak fazla kilolarima çok takigim. Emziriyorum da.
Hatta bir hafta yürüyüş de yaptım gören zayiflamissin dio ama tartı öyle demio sanırım sikilastim.
İstersen birlikte el atalım bu duruma.
Ayrıca doğuma 77 girdim şu an 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Ama olmam gereken 55 kilo. Yani 13 kilo fazlam var.

valla emzirmek büyük nimetmiş. ben 20 ay emzirdim kilo vermedim de almadım da en azından. ama ne zaman ki emzirmeyi bıraktım yeme düzenim fazla değişmesine rağmen hatta azalmasına rağmen kilo aldım. yapabilirsen hafif diyet yap. bu arada ben 10 kilo aldım şu an 5 kilosu benimle hala.
illa ölümüne aç kalıcam öyle gidecek.

bu arada ben yazları 5 litre kadar kışları 3 litre kadar su içerim. suyun öyle süt yaptığını pek düşünmüyorum. en azından bünyeden bünyeye fark ediyor diyebilirim.
bende içliköfte acayip süt yapardı. madem süt için yiyorsun en çok ne süt yaparsa onu illa ekle yeme programına başka çeşitlerine dalma.

İşte ben süt olsun diye gece gündüz hamur işleri tuketiyorum

Hamur işi süt yapmaz. Üstelik sütün besin değerini düşürür. Emzirirken 10 kilo veren biri olarak ;

- Bol dereotu tüketin. Yoğurda, salataya ekleyin. Ya da yıkayın masaya bırakın. Aciktiginizda yiyin.

- Badem ceviz tüketin. 15 bademi, 3 cevizi geçmeyin gün içinde.

- Rezene çayı için. Gün aşırı tüketin.

- En az 4 - 5 saat ana yemek asla yemeyin. Iki ana yemek arasında 1 defa ara öğün yapın. Bunlar Çay,hurma salata, yoğurt, ( kuru meyveli, çörek otlu, keten tohumlu , bademli, ya da tarçınlı v.s ) olabilir.

- Şekersiz komposto tüketin.

- Her gün olmasa da gün aşırı mutlaka yürüyün.
- Şekerden, undan, beyaz ekmekten, akşam ekmek tüketmekten, pilavdan mutlaka kaçının.

Aklıma gelenler bunlar. Bunlara uyarsaniz sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz ve sutunuz sağlıklı ve bol olur insaallah.

Isterseniz basarirsiniz.

Ekleme : Ara öğün dışında atıştırmak yok.

Bende doğum yapalı neredeyse iki buçuk ay olacak fazla kilolarima çok takigim. Emziriyorum da.
Hatta bir hafta yürüyüş de yaptım gören zayiflamissin dio ama tartı öyle demio sanırım sikilastim.
Ayrıca doğuma 77 girdim şu an 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Ama olmam gereken 55 kilo. Yani 13 kilo fazlam var.

Kas oraniniz artmıştır. Tartı aynı gösterir ama yağ oranı düşer, kas oranı artar.

Dukan diyeti hamileler ve emzirenler için olan menülerini tavsiye ederim .Ben 10 kg verdim .

Vallahi canım birbirimizi motive edelim yaa kilo arkadaşım olur musun :)

Bebeğin hareketlensin bi ancak öyle canım.benimkide 3 aylık sadece 5 kilo gitti benimde.

Back
X