Bizimkinde de dana hastalığı var , daha daha kötü tezek kokuyor resmen yıkanmayınca .. ya kaynar suyla derini yuzerek yıkanirsin yada gider danalarinla yatarsin diyorumBnimkinin bide koyun aşki var geçen tehdit ettim. Eger o coronayi bu eve sok seni boşar koyunlarına karı yaparim dedim
Maksan geik olsun ne guzel bi konu olmua bnce sohbet ediyoruzO kisilerin konularini bulup ozelden sorabilirdin
Napalim baska care yok sende bnim kaderdensin gel aglayak bacumBizimkinde de dana hastalığı var , daha daha kötü tezek kokuyor resmen yıkanmayınca .. ya kaynar suyla derini yuzerek yıkanirsin yada gider danalarinla yatarsin diyorum
Tskr ederim tehdit her isin başiİyi demişsiniz❤
Ayyy bizde öyleyiz valla. Allah yardım etsin. Bazen diyorumki ben bu kdr dikkat ediyorum. Harıl harıl gezenleri görüyorum. Bunlara degilde bana bişe olursa kendimi çok üzülücemŞükür benimki gelir gelmez banyoya gider zaten hijyenine önem veren bi insandı bu durum bizi hastalık derecesine getirdi gün içinde sürekli el yıkamaktan dezenfektan,kolonya kullanmaktan elleri yarılmış hep kiyamam ben zaten evde çamaşır suyuyla sürekli
Aynen. Havamız degişsin diye açtım. Sürekli gündemi takip etmektense az biraz neşelenelim dedimMaksan geik olsun ne guzel bi konu olmua bnce sohbet ediyoruz
Kesinlikle hersey cok yolunda gibi bide milletle ugrasmayalimAynen. Havamız degişsin diye açtım. Sürekli gündemi takip etmektense az biraz neşelenelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?