• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis mahluk!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
İçinden öfkemi atamıyorum yine mi Melisa yeter demeyin .öfkem çok fazla zamanla azalsada yaptıkları aklıma geldikçe cıldırıyorum.
Aldattı gitti.sonra dönüp geldi sensiz olamıyorum dedi yalvardı.kabul etmedim.iyki etmemişim asla da etmem zaten .meğer bana yalvarır kende o kızla berabermiş.ortak arkadaşımız söyledi.meğer onla yatıp kalkıyor bana da yalvarıyormuş.
Söyleyin kızlar söyleyin bu rezili ne yapayım açıp kğfretmek istiyorum.kendimi düşürmek istemiyorum.ama kendime hakim de olamıyorum.hatta ailesi gelicekmiş tanışmaya o kadar ciddi düşünüyorlarmış ..gerizekalı mı bu adam mal mı ya...bu nasıl bir karakter..Yalan üstüne yalan dalavereci pislik.ne yapayım kızlar o kızın numarası var şeytan diyor ac anlat herseyi.tüm yalvardığı mesajları yolla.bir yandan da diyorum Allah büyük benden bulmasın benden bilmesin ayrılığı kendi pisliği ortaya çıkar elbet diyorum .çünkü ben o kıza yazsam anlatsam herseyi beni arıyacak laf sayacak kendince..muhatap olmak istemiyorum.engelli bende ama arar illaki..benden bilmesin s....sin gitsin kendi bulsun belasını diyorum.yeni öğrendim öçok sinirliyim.çok ..başka kadınlara yatıp kalkıp bana nasıl aşk mesajları atar ya..38 yaşında adamsın karaktersiz...
Offfff sinirle yanlış bişey yapmak istemiyorum.paylaştım rahatladım biraz ...

Melisa at mesajların ekran görüntülerini kıza.
Yoksa başka türlü rahatlayamayacaksın sen.
Cidden yap.
Kız hazmeder devam ederse heh tam kendi gibi birini bulmuş dersin.
Hazmedemez ayrılırsa heh gururlu kızmış dersin içinin yağları erir.
Her yönden iyi hissedersin.

hayde gelde kadın peşinde koşanları sevimli bul olmuyor genelde karaktersiz oluyorlar

kız kaç yaşında ? kız , onu seninle aldattığını biliyor mu ? bu soruların yanıtı çok şeyi değiştirir ...

Çakal bir koltukta iki karpuz taşımaya çalışıyor, her zaman yaptığı gibi. Arsız belli, tükürsen yarabbi şükür der.

Bence...Eger artik onunla isin bittiyse yani artik ortak bir paydaya gelme ihtimaliniz dahi yoksa birak ne yaparsa yapsin.Intikam almak nefret etmekte nihayetinde bir duygu.Senin soylemlerinden senin icin acaba seviyor mu ki boyle yapicak kiza yazicak herseyi dedim..Adam da aynisini dusunur birde ugras dur karaktersizin tekiyle..Hic kendini yorma bile.Degmez.Uzak dur.Allahindan bulur zaten.Kainatin terazisi sasmaz bir yerden alir bir yerden verir der Mevlana..Akisina birak...En iyi intikam unutmaktir en iyi yolu ise susmak..

İçinden öfkemi atamıyorum yine mi Melisa yeter demeyin .öfkem çok fazla zamanla azalsada yaptıkları aklıma geldikçe cıldırıyorum.
Aldattı gitti.sonra dönüp geldi sensiz olamıyorum dedi yalvardı.kabul etmedim.iyki etmemişim asla da etmem zaten .meğer bana yalvarır kende o kızla berabermiş.ortak arkadaşımız söyledi.meğer onla yatıp kalkıyor bana da yalvarıyormuş.
Söyleyin kızlar söyleyin bu rezili ne yapayım açıp kğfretmek istiyorum.kendimi düşürmek istemiyorum.ama kendime hakim de olamıyorum.hatta ailesi gelicekmiş tanışmaya o kadar ciddi düşünüyorlarmış ..gerizekalı mı bu adam mal mı ya...bu nasıl bir karakter..Yalan üstüne yalan dalavereci pislik.ne yapayım kızlar o kızın numarası var şeytan diyor ac anlat herseyi.tüm yalvardığı mesajları yolla.bir yandan da diyorum Allah büyük benden bulmasın benden bilmesin ayrılığı kendi pisliği ortaya çıkar elbet diyorum .çünkü ben o kıza yazsam anlatsam herseyi beni arıyacak laf sayacak kendince..muhatap olmak istemiyorum.engelli bende ama arar illaki..benden bilmesin s....sin gitsin kendi bulsun belasını diyorum.yeni öğrendim öçok sinirliyim.çok ..başka kadınlara yatıp kalkıp bana nasıl aşk mesajları atar ya..38 yaşında adamsın karaktersiz...
Offfff sinirle yanlış bişey yapmak istemiyorum.paylaştım rahatladım biraz ...
Sizin yerinizde olsam ekran fotosu cekip yollardim. Ya sonucta sizin caniniz yanmis, onun da yansın canı. 4 yil once bana teklif eden biri vardi, gorustum baktim malın teki ama pesimi de birakmadi. Meger baska bi kiza da yalvariyormus. O kiza da benim icin "o benim pesimden kosuyor bi turlu burakmadi pesimi" diye bahsediyirmus. Kiz bunun mail adres sifresini istemis. Sonra bana yalvardigi mesajlarin hepsini gormus gonderilen maillerde. Benim bisey yapmama bile gerek kalmadi :D kiz buna tekmeyi vurmus tabi. Ben de bi baskasindan ogrendim. Sizin yerinizde olsam ekran goruntulerinu cekerdim tarihleriyle birlikte.

Ağustostan beri bitmedi bu konu.
Yetmedi mi kendinize yaptığınız?
İlk aldatılan değilsiniz son olmayacağınız gibi. Bakın yavaş yavaş saplantıya dönüşüyor sizde.

Acilen toparlanmanız lazım.

ya boşverin uzaklaşın o adamadan da kızdan da. Hiç bulaşmayın derim siz ortada kalırsınız, siz ayırdı olursunuz. Size ulaşmasını engelleyin.

bak kendin söylüyorsun onunla bununla ilişki var diye yatıp kalkıyor diye zaten böyle bi insandan hele adamsa hiç bir halt olmaz boşver ettiğini bulur illaki sen her yerden engelle bu dünyada savcı adalet diye bişey var. kendine sahip çık ve kötü laflar söyleme ettiğini bulur korkma adelete inan:stop:

Back
X