- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Melisagun08
Kesinlkle o kadina ekran goruntulerini atin bilmeye hakki var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bilsin o kiz gercekleri. Deli gibi asik oldugum eski sevgilimle 4.5 aylik bi iliskimiz vardi bana cok zarar verip cok uzuyordu. Eğer yalvardigi yatip kalktigi sevgilisi bana sevgilin bana boyle boyle yapti guvenme ona demeseydi ben suan onume bakip mutlu olamazdim. Saygi cercevesinde konusursaniz kiz bir sey demeyecektir aksine daha cok mutlu olacaktir o karaktersizden kurtuldugu icin
yaa valla tebrik ediyorum sizi gerçekten.ben söyledim kıza şimdi eskisinden daha çok bağlandılar birbirlerine.sürekli sosyal medyada mutluluk pozları falan.ilginç bir kız demek
Kız çok gurursuzmuş o zaman. Beni arayan kız da bi tuhaftı ben senin iyiligin icin ariyorum beni defalarca aldattı dovdu ama ben onu cok seviyorum vazgecemem yildiz diye aglamisti bide aldatildigimi ogrendigim kafayla dengesizlerin ask acilarini ve yatak fantezilerini dinlemistim bizim kiz hala seviyodur kesinValla insana biraz yüz gurur ondan sonra da bunlari kaldiramayacak saglam bi bunye lazim
İçinden öfkemi atamıyorum yine mi Melisa yeter demeyin .öfkem çok fazla zamanla azalsada yaptıkları aklıma geldikçe cıldırıyorum.
Aldattı gitti.sonra dönüp geldi sensiz olamıyorum dedi yalvardı.kabul etmedim.iyki etmemişim asla da etmem zaten .meğer bana yalvarır kende o kızla berabermiş.ortak arkadaşımız söyledi.meğer onla yatıp kalkıyor bana da yalvarıyormuş.
Söyleyin kızlar söyleyin bu rezili ne yapayım açıp kğfretmek istiyorum.kendimi düşürmek istemiyorum.ama kendime hakim de olamıyorum.hatta ailesi gelicekmiş tanışmaya o kadar ciddi düşünüyorlarmış ..gerizekalı mı bu adam mal mı ya...bu nasıl bir karakter..Yalan üstüne yalan dalavereci pislik.ne yapayım kızlar o kızın numarası var şeytan diyor ac anlat herseyi.tüm yalvardığı mesajları yolla.bir yandan da diyorum Allah büyük benden bulmasın benden bilmesin ayrılığı kendi pisliği ortaya çıkar elbet diyorum .çünkü ben o kıza yazsam anlatsam herseyi beni arıyacak laf sayacak kendince..muhatap olmak istemiyorum.engelli bende ama arar illaki..benden bilmesin s....sin gitsin kendi bulsun belasını diyorum.yeni öğrendim öçok sinirliyim.çok ..başka kadınlara yatıp kalkıp bana nasıl aşk mesajları atar ya..38 yaşında adamsın karaktersiz...
Offfff sinirle yanlış bişey yapmak istemiyorum.paylaştım rahatladım biraz ...
valla bende kızın davranışlarına çok şaşkınım.adam ikimiz ibirden idare etmiş diyorum.umrunda bile değil.nişanlandılar şimdi.boy boy resimler yayınlıyolar
bence söle kıza bilsin kızda bu sapıgıİçinden öfkemi atamıyorum yine mi Melisa yeter demeyin .öfkem çok fazla zamanla azalsada yaptıkları aklıma geldikçe cıldırıyorum.
Aldattı gitti.sonra dönüp geldi sensiz olamıyorum dedi yalvardı.kabul etmedim.iyki etmemişim asla da etmem zaten .meğer bana yalvarır kende o kızla berabermiş.ortak arkadaşımız söyledi.meğer onla yatıp kalkıyor bana da yalvarıyormuş.
Söyleyin kızlar söyleyin bu rezili ne yapayım açıp kğfretmek istiyorum.kendimi düşürmek istemiyorum.ama kendime hakim de olamıyorum.hatta ailesi gelicekmiş tanışmaya o kadar ciddi düşünüyorlarmış ..gerizekalı mı bu adam mal mı ya...bu nasıl bir karakter..Yalan üstüne yalan dalavereci pislik.ne yapayım kızlar o kızın numarası var şeytan diyor ac anlat herseyi.tüm yalvardığı mesajları yolla.bir yandan da diyorum Allah büyük benden bulmasın benden bilmesin ayrılığı kendi pisliği ortaya çıkar elbet diyorum .çünkü ben o kıza yazsam anlatsam herseyi beni arıyacak laf sayacak kendince..muhatap olmak istemiyorum.engelli bende ama arar illaki..benden bilmesin s....sin gitsin kendi bulsun belasını diyorum.yeni öğrendim öçok sinirliyim.çok ..başka kadınlara yatıp kalkıp bana nasıl aşk mesajları atar ya..38 yaşında adamsın karaktersiz...
Offfff sinirle yanlış bişey yapmak istemiyorum.paylaştım rahatladım biraz ...