• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis siteleri izleme

o videoların erkekli versiyonunu bulup
kadınlar da böyle şeyler izler demek geçti içimden

diyorum ki ben mi çok yalnız bırakıyorum acaba.hafta sonları hep annemde kalıyoruz o da evde yalnız kalıyor adam kafası rahat istediğini yapıyor. hata bende mi sizcde
Sendede hata var ondada.. erkekleri bos biraktiin anda sapitiolar.. fazla rahatlik ii gelmio

annemde kalıyorum cumartesi günleri.

çok gereksiz değil mi bu? evlisin,evin var,eşin var.gündüz çalışıyor diye hatta akşama da çalışıyor olsun niye evinde kalmıyorsun ki?

bu durumun o şeyleri izlemekle ilgisi olduğunu sanmıyorum

garipliğim hafta sonu ailemin yanına gitmem mi

evet aynen öyle.

her hafta sonu evli bir insan neden annesinin evinde kalır gitmek ve kalmak ve bunu hep yapmak arasında çok fark var

burada hak ettiği için adamı gömdük falan ama objektif olmak lazım

Hayat 40 indan sonra baslar:)
Ya sorma hayat 40 dan sonra basliyorda abazanlikta o yaştan sonra başlıyor bunu niye söylüyorum çevremdeki herkes 40 dan sonra mı eşini aldatır bu yıl bu örnekler fazlaca var etrafımda güven kalmadı yeminle

ben yapsın görmezden geleyim demiyorum ki kafayı yemek üzereyim ne yapsam diye.aslında bu da aldatma oluyor.erkekler yapar normaldir de demiyorum o tarz bir kadın değilim.
O zaman neden net değilsiniz? Bu olaylarda ilk tepki çok önemli. Adam bunu her erkek yapar dediği an benim için biter zaten. Bu kafa değişmez. Kavga edip hıncımı alıp kovarım o yüzden. Yine yapacak sadece çok daha tedbirli olacak, yakalanmayacak. “Çok pişmanım, çok utanıyorum, uzun zamandır birlikteliğimiz olmamıştı, hep geri çevrildim.” gibi bi durum olsa en azından 1-2 dakika düşünürsün. Ama yok.

Back
X