Eşin de amma tırsakmış ha!Konuya hemen gireyim istedim geçenlerde eşimin telefonuna ....isimli pis resimli bir kadın canlı video gönderdi ben gördüm bu ne dedim.erkekler böyle şeyler izlet dedi.gecen gece ... isimli başka biri canlı video gönderdi. Açmadı ben varım diye ama dun benden önce eve gelmiş ben kapıyı bir açtım elinde telefon gömlek dışarda beni görünce hızla wc ye girdi kapıyı kilitledi. Telefonu paspaşa attı hemen.çok üzgünüm hiç kendim de değilim bu normal değil biliyorum ancak ne yapacağımı şaşırdım. Konuşayım mi yoksa görmezden mi geleyim
Ayrıntıları okumadım ama şimdi kanlı canlı gerçek bir kadın eşinize kendi açık videolarını mı gönderiyor bu mu yani?
Eğer öyle ise tüm kıllarını cımbızla tek tek çekmek suretiyle işkence yaparım ben o adama.
İşte bu aldatmaya girer.
Karısından korkmayan Allah'tan da korkmaz diye bir söz vardı sankiEşin de amma tırsakmış ha!
Tam tersi olmasın. Allahtan korkmayan karısından da korkmazKarısından korkmayan Allah'tan da korkmaz diye bir söz vardı sanki
pis site işte nesi komik ki bunun benim derdim ne sen neye gülüyorsun.
kanmadığımı çok iyi biliyor ancak ne yapacağımı şaşırdım.şeytan diyor ki sen de üye ol ancak nasıl bir sitedir neler var bilmiyorum.bir de kendime yakıştıramıyorum utanırım çocuğum var benim.
Hayır gayet güzel açıklamıssın. İstersem bütün internet kayıtlarını ortaya dökerim o zaman sana bu lafları yediririm deseydiniz. Sakın alttan almayın. Erkeklerin en büyük silahıdır bu şekilde karsı saldırıya geçmek. Karsısında güçlü ve korkusuz durun. Sinerseniz daha çok üstünüze gelirsizce kötümü yaptım
Bizim bilgisayarda da var ama biz mac izlemek icin kullanıyoruzpis scope
o neymiş ilk defa duydum
benim normal tanımımın içinde olmayan şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?