Pişik kremi, pişik etti..

pelolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
1.148
2.470
63
Şaka gibi bir şey gerçekten
Bugün bebeğime mustela pişik kremi aldım
Oğlumun poposunda hiçbir şey yoktu denemek için sürdüm bezi değiştirirken şok oldum.
Kıpkırmızı ve cildi pütürlü olmuş.
Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
(5.5 aylık)

Canım ben kızıma hep Sudocrem kullandım bunun üstüne de pişik kremi tanımam

Sabah daha kötü olmuştu kurumuş kabaran yerleri..
Ay yok daha kullanmam hicbir sey suyla yıkayıp, güzelce kuruturum
Kulllanacak olanlar da dikkatli olsun

Bizde Sudocremin işe yaramadığı zamanlar da oldu. Pişik geçene kadar zeytinyağı ile pansuman. Denendi onaylandı.

2 buçuk sene mustela kullandım pişik yapmayı bırakın toplasan 2 3 kez anca pişik olmuştur oda yaz ayında ben çok memnundum orjinalliğini test edin

Ben musteladan çok memnunum. Orjinal olduğuna emin misiniz?

2 buçuk sene mustela kullandım pişik yapmayı bırakın toplasan 2 3 kez anca pişik olmuştur oda yaz ayında ben çok memnundum orjinalliğini test edin

Ecz. Aldim sahte satmazlar herhalde
Hatta ona da ayrı gicik oldum internette yarı fiyatınaymış
Hala çok kötü yavrumun totişi kızarıklık ve pütürtüler kurudu bi tuhaf oldu
Durduk yere perişan ettim çocuğumu

Mustela maalesef benim bebeğime de iyi gelmedi. Sudocrem dışında hiçbiri şey gelmedi ya

Kızarık, pişik olan popoyu düzeltmez anlarım da tertemiz olan popoyu tek sürmekle nasıl bu hale getirdi onu anlayamıyorum.

benim bebeğimide sleepy ılak mendil ve bezi pişik yaptı su çiçeği olmuş gibi kızarıklıklar var şu an poposunda, bezde molfixe geçtim ıslak mendilide bıraktım. ılık su yapıyorum pamukla siliyorum zeytinyağı sürüyorum poposuna o emilince sudocream ve hamazinc sürüyorum bolca tabaka halinde. bundan önce elletmiyordu bile ama simdi düzelmeye başladı şükür

Zeytinyağı iyi geliyor deneyin isterseniZ geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…