Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidip bir mantar ilacı yazacak . Ancak öyle geçiyor antibiyotik kaynaklı pisikMerhaba arkadaslar 1 yaşında kızım 10 gün önce rahatsızlandı doktor antibiyotik verdi o günden beri geçmeyen pişik var ne yapabilirim ( pişik kremi, pudra kullandim )
Evet götüreceğiz çok huzursuz.Teşekkür ederim yorumunuz icinBenim oğlum da antibiyotik tedavisinden sonra ciddi bir pişik geçirmişti. Ne kullandıysam geçiremedim doktora götürdüm birkaç krem vardı. Mantar ilacı var mıydı hatırlamıyorum vardı galiba. Güçlü pişik kremleri de vardı. Birini sarı kantaron yağı ile karıştırıp kullanmıştım. Bir de probiyotik damla vermişti. Onu da kullanmıştık. Kısa sürede geçmişti. Doktora görünmeden geçmez anlayacağınız. En kısa sürede götürün bence. Canı çok yanıyordur yazık.
Allah şifa versin.Evet götüreceğiz çok huzursuz.Teşekkür ederim yorumunuz icin
Amiin inşallah çok sagolunAllah şifa versin.
Klasik arko kullandim hicbirsey gecirmedi doktora götüreceğiz. Yorumunuz için teşekkürlerArko nun nemlendirici bi kremi var bi kutuyu boydan boya bitir tek seferde sonra bezi tak sabaha biraz iner sonrasında yarım yarım sür benim bebek 1 ay pişik oldu ishalden dolayı derisi soyulmuştu hep pudra falan çare etmez bende yaşlı bi kadından duyup uygulamıştım. Birde her kremden veya bez değişiminden önce çocuğun altını dalinle yıka
Pudra daha çok tahriş ediyor, onu kullanmayın. Mantar kremi çözüm olur.Merhaba arkadaslar 1 yaşında kızım 10 gün önce rahatsızlandı doktor antibiyotik verdi o günden beri geçmeyen pişik var ne yapabilirim ( pişik kremi, pudra kullandim )
Benim kizimda da bir kere pisik olmustu. Biz bezini cikarip yikayip sonrasinda da (sudokrem) surup, bezsiz bir sekilde onu bir sure tuttuk. Bunu gun icerisinde 4-5 kere tekrarladik. Gece de bezini 3 kere falan degistirdik ki islak kalmasin.Merhaba arkadaslar 1 yaşında kızım 10 gün önce rahatsızlandı doktor antibiyotik verdi o günden beri geçmeyen pişik var ne yapabilirim ( pişik kremi, pudra kullandim )