Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar kızımın pişiğini bir türlü geçiremedim,denemediğim bir şey var mı acaba sizlere sorayım dedim...desitin krem,paneten,hametan,travacort,zeytinyağı,ıslak pamukla sildim kuruttum..yapabileceğim başka ne olabilir,önerebileceğiniz bişeyler var mı??
chico pişik kremini deneyin. kullandığınız ıslak mendilin alkolsüz ve parfümsüz olmasına dikkat edin.günde bir kez imkanınız varsa altını yıkayın. iyice kurutun.altını açtığınızda hava almasını sağlayın...
arkadaşlar kızımın pişiğini bir türlü geçiremedim,denemediğim bir şey var mı acaba sizlere sorayım dedim...desitin krem,paneten,hametan,travacort,zeytinyağı,ıslak pamukla sildim kuruttum..yapabileceğim başka ne olabilir,önerebileceğiniz bişeyler var mı??
benim bebeğimde hiç pişik olmadı çünkü çok sık altını değiştiriyorum ve her defasında ılık su hijyenik mendille temizliğini yapıp KURULUYORUM MUTLAKA arada da altını açıp bırakıyorum öyle çırpınıyor.geçm,ş olsun canım bende bepantene kremini önere bilirim mavi renkli olanını