çok güzel olmuşun çift olarakta çok yakışmışsınız ömür boyu mutluluklar rabbim nazardan korusun
cok guzel olmuıssun canım allah tamamına erdırsın bende tam bır ay sonra 19/02/2010 sözlenıcem elbısenı nereden aldın acaba ögrenebılırımıyım?tesekkeur ederım sımdıden hep mutlu olursunuz ınş.
hayırlı olşun tatlım çok yakışmışşınız nişanlınla allah tamamına erdirşin inşaallah
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin
BIRLESEN ELLERINIZ VE KALPLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN. BIR HAYATI TUM GUZELLIKLERIYLE PAYLASMANIZ DILEGIMLE... MUTLULUKLAR!
opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin canım darısı tüm bekarların ve tabii benim başıma hayırlısıyla yakışmışsınız canım
Canım senin sivilceler bölümünde yüzünü görmüştüm..Baya sivilcen vardı..Ama burda muhteşem çıkmış.Maşallah...:)Sivilce sorunun sona erdi sanırım=)
cnm tam olaraktabıkı gecmedı ama antıbıyotık kullandım ve bolca fondoten işimi o günlük gördü ama yan etkısınden dolayı antıbıyotıgı bıraktım baya kurudu..zemuszemus
Çok güzel olmuş yüzün canım maşallah.Allah nazarlardan korusun..Bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?