pisişik Nişanlandı:)

cok guzel olmuıssun canım allah tamamına erdırsın bende tam bır ay sonra 19/02/2010 sözlenıcem elbısenı nereden aldın acaba ögrenebılırımıyım?tesekkeur ederım sımdıden hep mutlu olursunuz ınş.

cnm elbısemı umranıyeden butık dayıda satıyolar. Ama ben Gencallardan almıstım.

114 tl ıdı :)

hayırlı olşun tatlım çok yakışmışşınız nişanlınla allah tamamına erdirşin inşaallah

BIRLESEN ELLERINIZ VE KALPLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN. BIR HAYATI TUM GUZELLIKLERIYLE PAYLASMANIZ DILEGIMLE... MUTLULUKLAR!
opuyorumnanaktan​

allah tamamına erdirsin canım darısı tüm bekarların ve tabii benim başıma hayırlısıyla yakışmışsınız canım

Canım senin sivilceler bölümünde yüzünü görmüştüm..Baya sivilcen vardı..Ama burda muhteşem çıkmış.Maşallah...:)Sivilce sorunun sona erdi sanırım=)

Canım senin sivilceler bölümünde yüzünü görmüştüm..Baya sivilcen vardı..Ama burda muhteşem çıkmış.Maşallah...:)Sivilce sorunun sona erdi sanırım=)

cnm tam olaraktabıkı gecmedı ama antıbıyotık kullandım ve bolca fondoten işimi o günlük gördü ama yan etkısınden dolayı antıbıyotıgı bıraktım baya kurudu..zemuszemus

birbirinize cok uymuşsunuz her yönden maşallah..:)
Allah mutlu etsin..

cnm tam olaraktabıkı gecmedı ama antıbıyotık kullandım ve bolca fondoten işimi o günlük gördü ama yan etkısınden dolayı antıbıyotıgı bıraktım baya kurudu..zemuszemus

Çok güzel olmuş yüzün canım maşallah.Allah nazarlardan korusun..Bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)

mutluluklar makyaj süper olmuş, tam kıvamında bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…