Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok aptal bişey yaptım :26: ona mail attım![]()
ben :-''Bende öldürdüm seni, hiç olmadığını farzediyorum! Çünkü hala benimle aynı dünyada nefes aldığını düşünecek olursam ilk sevgilin olmadığım geliyor aklıma, ilk sevgilin değilsem son da olmayacağımı düşünüyorum! Sonra o meşhur doğru insanı bulana kadar benim mabet bildiğim bedene dokunacak kadınlar geliyor aklıma çıldırıyorum! O yüzden öldürmeliydim seni üzgünüm.. ''
o :- anlamadım ???
ben :-''anlaşılmayacak bi kelime yok hem yazmamam gerekirdi sana yazma diyordum ben yazdım boşver iyi akşamlar''
ondan bişey gelmedi..ne salak insanım ben yaa![]()
![]()
bundan sonra iletisime hic gecmesin artik =) üzülme canim oh yazdim rahatladim de gec amaaan:92:
zaten o 1 aydır bişey yapmıyordu ben kalktım yazdım salak gibibana ne oluyor bilmiyorum iş buldum,iyiyim de ama nerden geldi aklıma canım ya
![]()
acayip bisi degil canim cok normal aklina gelmesi anilarin canlanmasi felan iki seneyi gecik oluyor ara ara aklima benimde geldigi oluyoryok sayamazsin beyin bu unutucam dedikce daha göz ününe gelir istemedigin sey o yüzden sal kendini baska insanlarla tanis görüs vakit gecir o zama aklinada az gelir farkinda olmadan onunla iletisime gecmek istemiyorsan engelle bunu ama kendini üzme bunun icin bosver
eski çıktığınız rol mu yapıyor ya da gerçekten mi pişman sizden ayrıldığı için bilemem ama..
bildiğim tek şey var insanların yüzü gülebilir mutlu görünebilir ama içi başka söyler...
bu kız ya da erkek hepimizde böyledir..hep demezmiyiz onun karşısında güçle görün
üzüldüğünü belli etme diye o yüzden bunu kimse bilemez
bilinen bir yol varır o da size karşı davranışları..:82:
aynen katılıyorum gercekten hıc dısarıdan gorundugu gıbı asla olmuyor bazıları ıcındekılerı dısına da yansıtır ama bazıları ıcıne atar sonra bı duyarsın neler neler varmıs ıcınde hayretlere dusersın bu ınsan bu dertlerle nasıl boyle mutlu gorulebılır ama oyle işte....eger kendı kafanda her sey bıtmışse gerı donme fırsat bı fırsat yani..tekrar acı cekme ama ona gercekten ınanıyorsan anlatıkları buyuk ıhtımal le gercekse ve kararından emınsen yardım amaclı senle dertleşmesıne ızın verebılırısn....
ben zamanında çok üzülmüştüm,işe yaramayan 5 para etmez bir insan tarafından...zor vazgeçerim,ama hayatımdan bir silersem tam silerim...dibine kadar yaşadım acımı 6 7 ay hatta dahada uzun kendime gelemedim ama asla aramadım sormadım şuan öyle biri varki hayatımda nişanlım iyiki vazgeçmişim dedirten...sana tavsiyem oyalanacak birşeyler bul bir ing kursu mesela,veya spora git,ders çalış ben öyle atlattım,hiçbir acı sonsuz değildir
ha birde o aramadığım insan 1.5 sene boşlukta kaldı heralde dönmek istedi çok uğraştı ama içimdekileri öldürdüüm için hiç umrumda blle olmadı inan,hayat öyle güzel tesadüflerle doluki hiç ummadığı anda seni göklere çıkartan :)
Canım bence bu şekilde kendini üzüyorsun. ondan haber almamaya bak. haber aldığın sürece unutmazsın. bir de intikam fln demişsin. bence bu tip şeylerle hiç uğraşma. yine üzülen sen olursun. sana yakışan hayatına kaldığın yerden devam etmek olur. en güzel intikamın onu tamamen unutmak ve umursamamak olur.
arkadaslarımda bırı sevgılısı cok am cok sevıyodu yanı onsuz olmaz falan dıyodu ama erke arkadası ayrıldı kendısınden ve kız baya bır sure cook acı cektıya canım birşey sorucam sana konuyu açan arkadasım bu ayrılık süresince ne yaptında onu unuttun azda olsa yani hissiszleştim demişsin ya bunu nasıl yapabildin lütfen banada söylermisin bunun ipucunu inan cok ihtiyacım varbenim eski sevgili ayrılalaı nerdeyse 7 8 ay oldu arada görstk ama beni hiç sevmedi ve sevgili gözyle bakamdı gecen lerde bulusalım dedi 1 haftadr bekledm en sonunda günydn die msj attım gleen cevap ise ben vazgctm sen haklısn görsmesek dah aiyi üzüyorm seni anlıcagını umuyorm diye bir mesaj ya cıldırdım hep aglıyorum valla
napmam lazım söyleyebilirmisinizz onu unutmak istiyorum ama ondan intikamda almak istiyorum almak istedigtim intikam ise beni kaybettiğine pişman olsun degerimi anlasın bu adam tam bir ıssız adam ya böylelerini nasıl cezalandırabilirzki
![]()
arkadaslarımda bırı sevgılısı cok am cok sevıyodu yanı onsuz olmaz falan dıyodu ama erke arkadası ayrıldı kendısınden ve kız baya bır sure cook acı cektıve sonra sonra zaman la bı baktı kı unutmuş ona karsı hıc bır sey hıssetmıyordu ve o zamanlar okulu vardı ve kafası baska seylerle doluydu baska ugras ları vardı ve bence bunun cok buyuk etkısı oldu.baska seylerle vakıt gecırınce erkek arkadasını dusunmeye fırsat kalmadı gıbı bısey oldu yanı...baska seylerle ugrasmaya bak onu dusunmemeye calıs yanı boyle seyler taktık vererek olmaz her sey zamanla olur....ve ıntıkamı bosver zaten ne yapsan onlar anlamadıktan sonra sen naparsan yap asla anlamazlar eger kı gercekten degerını anlarsa o zaten sen bır sey yapmadıgın zamanda anlar...baskasında sende olan seylerı bulamayınca merak etme çooook aklına gelırsın
![]()
kızla hepinize çok teşekkürler :92: bugün işyerimin önünden geçti beniş görmedi avm de satış danışmanıyım bu arada merdivenlerden çıkarken gördü son anda sonra tekrar geldi geçti çalıştığım mağazanın önünden bende o esnada mağazadan arkadaşla konuşup gülüyordum geçince baktım yüzüm gülüyordu gayri ihtiyari gözgöze geldik ve oda gülümsedi gidene kadarda baktı bende baktımbilmiyorum yaa :84: ben unutmuştum hissizleşmiştim ayrıldığımızdan beri bu 2. görüşümdü ilkinde hiç bişey hissetmedim ama bugün içim bi garip oldu
![]()
bu arada konunun başlarında ve açtığım diğer konularda yazdım nasıl atlatmaya çalıştığımı canım ben kimselere demedim ama çok zor oldu benim için keç gece ağlayarak uykuya daldım bilmiyorum..
arkadaşların dediklerini uygularsan atlatabilirsin bi nebze canım..
ben 2 ay yaşadığım şehri değiştim..
hatta başka yere yerleşecektim..
o derece zorlanıyordum..
Allaha şükür iyiyim şimdi ama bu aralar yine depreşti.. :84:
aşk acısının nasıl atlatılacağı kişilere göre değişir canım ama şunları YAPMAMANDA büyük fayda var;
1- birini unutmak için başkasıyla olma..
2-ayrılık acısıdır bilmem ne diyip normalde kullanmadığın şeyleri kullanma (içki,sigara vs)
3- ona ulaşmaya çalışma için yansa mahvolsada yapma
en önemlisi gerçekten aklında değil kalbinde bitmiş olmasına dikkat et..
çünkü her zaman kalbinle aklın aynı şeyleri söylemeyebilir..
haklısın hayatım allah hepimize sabır ver güç versinteşekkür ederim denicem bunları zaten kimseyle beraber olmamıyorum onlarıda üzmemek adına cünkü her erkekte ondan bir parca aradıgım için kimseye asık olamıorm sevemiorm
![]()