pişman oldum … Yardımcı olur musunuz ?

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
Öncelikle herkese merhaba . Daha önce buraya konu açmıştım görücü gelecek ama benimde erkek arkadaşım var diye . O gün o insana bunu söyledim ve benimle çok mantıklı konuşup öyle birşey olmaması için çok rica etti ..O gün o insanlar iyiki gelmedi ve ben iyiki çok büyük bir yanlış yapmadım . o tarihte erkek arkadaşımla 3 aydır falan beraberdik şimdi ise 10 aydır beraberiz . o zamanlar ona çok bağlı değildim ama gün geçtikçe herşey çok değişti çok aşık oldum çok bağlandım ailesi ile tanıştım şimdi ise bana evlenme teklifi etti çok güzel bir şekilde ve hiç beklemediğim bir an da . Sorunum şu anneme karşı çok çekiniyorum daha önce hiç böyle birşey olmadı yani karşısına geçip biriyle tanıştırmak istiyorum seni veya sizi nasıl denir ?Şimdiden çok teşekkür ederim . Bir kusurum olduysa affola ..

kuzum hayırlı olsun, arkadaş gibisinden başlat, daha sonrasında özel bir arkadaşın olduğunu anlar ailen :) örneğin annen ile konuşurken '' x ile dışarı çıkacagım vs..''en alttan başlamalısın bu kadar çekiniyorsan. yaşın ufak değilse annen doğal karşılayacaktır, ve annene ciddi olduğunu hissettirmelisin. 10 ay bana kalırsa çok erken,fakat sevginizden ve birbirinizden eminseniz bir sıkıntı yok :) teklif konusuna gelince ''annem, ben şöyle şöyle bir şey yaptım ama senin de onayını almak istiyorum'' diyebilirsiniz

Son düzenleme:
Evlenme teklifini kabul ettiyseniz, bir şekilde söylemeniz gerekiyor.
Önce annenize 'hayatımda biri var, evlenme teklif etti ve ben sizin izninizi almak adına tanıştırmak istiyorum' demelisiniz.
Siz tanıyın, sonra müsadeniz olursa beraber bir yola baş koymak istiyoruz diye açıklayın.
İlk olarak anneniz tanışırsa, gergin ortamdan biraz kurtulursunuz.
Sonrasında ise konu yavaştan babaya açılır ve aileler tanışır.
Usulen böyle işler, geleneklerde vardır bir hayır deyip, bu yolu izlemenizi öneririm.

ayrıca başlık ilgimi çekti ne için pişman oluyorsun ki bu kadar çabuk :KK43:
ya böyle bir insan a 6 7 ay önce öyle bir haksızlık yaptığım için . Haksızlık yapmadım ama yapmayı düşündüm. Şuan ki bir durum ile ilgili bir pişmanlık değil yani canım benim . ayrıca çok teşekkür ederim güzel yorumun için 22 yaşındayım üniversite son sınıfım canım :KK16:

Evlenme teklifini kabul ettiyseniz, bir şekilde söylemeniz gerekiyor.
Önce annenize 'hayatımda biri var, evlenme teklif etti ve ben sizin izninizi almak adına tanıştırmak istiyorum' demelisiniz.
Siz tanıyın, sonra müsadeniz olursa beraber bir yola baş koymak istiyoruz diye açıklayın.
İlk olarak anneniz tanışırsa, gergin ortamdan biraz kurtulursunuz.
Sonrasında ise konu yavaştan babaya açılır ve aileler tanışır.
Usulen böyle işler, geleneklerde vardır bir hayır deyip, bu yolu izlemenizi öneririm.
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için içimi rahatlattınız :)

ya böyle bir insan a 6 7 ay önce öyle bir haksızlık yaptığım için . Haksızlık yapmadım ama yapmayı düşündüm. Şuan ki bir durum ile ilgili bir pişmanlık değil yani canım benim . ayrıca çok teşekkür ederim güzel yorumun için 22 yaşındayım üniversite son sınıfım canım :KK16:

tekrar hayırlı olsun kuzum, hem okulun hemde ilişkin o zaman..
haksızlık yaptığını düşünüyorsun, borcunu o güzel yüreğinle öde mademki, daha da severek :)

Neye pismansin peki ?
işin açığı o zamanlar aşık değildim sadece mantığıma yattığı için sevgi vardı içimde sadece 3 aydır tanıyordum ve o görücüler aileme uygun ve bana uygun olsaydı ayrılacaktım bunu düşündüğüm için pişmanım ablacım :KK43:

Anneler genelde sevgili olunan donemden itibaren bir iliski oldugunu bilir. Sizin annenizin evlenme teklifinden sonra ogrenmesi garip geldi. Bu konulara karsi bir insan sanirim anneniz.
Bence en guzeli acik acik konusmak.

Anneler genelde sevgili olunan donemden itibaren bir iliski oldugunu bilir. Sizin annenizin evlenme teklifinden sonra ogrenmesi garip geldi. Bu konulara karsi bir insan sanirim anneniz.

konu sahibesi açıkça konuşmak istiyor fakat nereden nasıl başlayacagini ne diyecegini bilemiyor sanırım :KK43:

aslında karşı değilde ben çok utangacım çok çekingenim diyim :KK43:

"Annene ; bi erkek arkadaşım var evlenme teklif etti de .. "
Sonuçta biriyle evleneceksin günün birinde. .
anlayışla karşılar.
.

Son düzenleme:
Nişanlınız kaç yaşında? Duygularınızdan emin misiniz? Sonuçta evlilik gibi ciddi bir karar veriyorsunuz, yaşınız 22 ne çok küçük ne çok büyük iyi düşünün tartın.

konu sahibesi açıkça konuşmak istiyor fakat nereden nasıl başlayacagini ne diyecegini bilemiyor sanırım :KK43:
Soylemek istedigim iliskisini en basindan anlatmasi. Yani 10 ay once biriyle tanistim bana evlenme teklif etti istemeye gelmek istiyorlar... Yalan soylemeden oldugu gibi anlatsa daha iyi olur.
Anneler genelde bu konularda anlayislidir ama konu sahibinin durumunu bilemiyorum tabi.

X