Pişman Olmamak Adına!!!

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kızlar kendi sevdiğimle ve ablamın da sözlüsüyle durumlarını anlatan bikaç konu açmıştım.

Sevdiğim bana bu yıl içinde nişanlanmamızı, önümüzdeki yıl da evlenmemizi şart koşmuştu yoksa ayrılacaktık.

Ablamın da sözlüsüyle ilgili çeşitli sıkıntıları vardı ve şu an ablam da ben de ayrılığın eşiğindeyiz.

Aranızda bu şekilde ayrılıp sonradan pişmanlık duyan ya da iyiki ayrılmışım diyenler varmı?

Canım, anladığım kadarıyla sen erkek arkadaşını çok seviyosun, ayrılmak istemiyosun gibi geliyo bana.

Durumunuzu ona biraz anlatsan açıklasan, anlayış gösterir gibi geliyo kimse evlenmek istediği birinden bu kadar kolay ayrılamaz

Ama illa ayrılcam diyosa da son karar senin, pişman olacağın bişey yapma...

Canım, anladığım kadarıyla sen erkek arkadaşını çok seviyosun, ayrılmak istemiyosun gibi geliyo bana.

Durumunuzu ona biraz anlatsan açıklasan, anlayış gösterir gibi geliyo kimse evlenmek istediği birinden bu kadar kolay ayrılamaz

Ama illa ayrılcam diyosa da son karar senin, pişman olacağın bişey yapma...

Anlamadı malesef ablacım.Artık bitiyo ama sanırım içimi rahatlatıcak bişeyler duymak istiyorum sizlerden

Evlilikle ilgili kızların rest çekmesini anladık da, erkeğin rest çekmesi de bir tuhaf. sizin onu sevdiğiniz kadar o da sizi seviyor mu acaba? Evlilik hiç kolay birşey değil, öyle evlenelim deyince evlenilmiyor. Öncelikle aileyle dengelerin sağlanması, ekonominin buna uygun olması gerekir. Ben de rest çekmiştim eşime, artık bu şekilde görüşmeye devam edemeyiz, ben aileme mahcup oluyorum önümü görmek istiyorum demiştim. Bu yüzden de adam gibi bir evlilik teklifi alamadım ne yazık kı:)) ama erkeğin rest çekmesi biraz garip.. ayrıca anlaşamadığınızı, çok kavga ettiğinizi belirtmişsin.23 yaşındasınız evlenseniz nasıl geçineceğiniz belli değil. Canım çok gençsin, evde kalmadın merak etme. Ben ne ilişkiler biliyorum 1 sene hiç görüşmeyip de daha sonra evlenen. Nasibin kısmetinse olur, dua et. Allahtan hayırlısını dile. Ama bitti pişman olurum eyvah diye de düşünme. 23 yaş gerçekten erken hele bir erkek için çooook çooook erken..

Ben de ayrıldım pişman değilim.
Hikayemi anlatmak isterdim ama daha çok yeni ve kendmi sinirlendirmek istemiyorum yine hatırlayıp.

Mutluluktan çok sıkıntı veriyosa yolla gitsin

Evlilikle ilgili kızların rest çekmesini anladık da, erkeğin rest çekmesi de bir tuhaf. sizin onu sevdiğiniz kadar o da sizi seviyor mu acaba? Evlilik hiç kolay birşey değil, öyle evlenelim deyince evlenilmiyor. Öncelikle aileyle dengelerin sağlanması, ekonominin buna uygun olması gerekir. Ben de rest çekmiştim eşime, artık bu şekilde görüşmeye devam edemeyiz, ben aileme mahcup oluyorum önümü görmek istiyorum demiştim. Bu yüzden de adam gibi bir evlilik teklifi alamadım ne yazık kı:)) ama erkeğin rest çekmesi biraz garip.. ayrıca anlaşamadığınızı, çok kavga ettiğinizi belirtmişsin.23 yaşındasınız evlenseniz nasıl geçineceğiniz belli değil. Canım çok gençsin, evde kalmadın merak etme. Ben ne ilişkiler biliyorum 1 sene hiç görüşmeyip de daha sonra evlenen. Nasibin kısmetinse olur, dua et. Allahtan hayırlısını dile. Ama bitti pişman olurum eyvah diye de düşünme. 23 yaş gerçekten erken hele bir erkek için çooook çooook erken..

Beni seviyo ama bencilce davranıyo, kendisi babasından uzaklaşacak diye evlenicez her ne kadar kendisi kabul etmese de durum böyle.

Kızlar kendi sevdiğimle ve ablamın da sözlüsüyle durumlarını anlatan bikaç konu açmıştım.

Sevdiğim bana bu yıl içinde nişanlanmamızı, önümüzdeki yıl da evlenmemizi şart koşmuştu yoksa ayrılacaktık.

Ablamın da sözlüsüyle ilgili çeşitli sıkıntıları vardı ve şu an ablam da ben de ayrılığın eşiğindeyiz.

Aranızda bu şekilde ayrılıp sonradan pişmanlık duyan ya da iyiki ayrılmışım diyenler varmı?

ben düğünüme 1 ay kala nişanlımdan ayrıldım ve hayatımın en güzel kararını vermişim çünkü şimdi deli gibi aşık olduğum bir adamla Rabbime çok şükür ki çok mutluyum.
eski nişanım iyi biriydi;
kimseyi kıramaz kimseye laf söyleyemez hep fedakarlık yapar alttan alırdı
kendisi için yapsın eyvallah da benim içni de benzer davranışlarda bulununca huzursuz olmaya başladım
annesine laf söyletir arkadaşına laf söyletir aman küslük olamsın aman bilmem ne...

evlilik hayatının çocuktan sonraki en önemli kararı bence
ve iliklerine kadar sinmedikçe asla evlenme!

Anlamadı malesef ablacım.Artık bitiyo ama sanırım içimi rahatlatıcak bişeyler duymak istiyorum sizlerden

Kusura bakma canım da demişsin babasından kurtulmak için benle evlencek.
Açık olalım seni kullancak yani. Diyebilirsin ki seviyoruz nasıl olsa evlencez, ama istemiyosun,zamanı değil belli ki.

Olaya dışardan baksan aslında anlıycaksın olayın yanlışlığını ama içindesin şu an.Gözünü aç tatlım

Böyle triplar yapmasına izin verme bence, seni seviyorsa beklesin...Seven insan sabırlıdır, b.ku çıkana kadar beklemesinden bahsetmiyorum ama her şey için biraz zaman gereklidir...

Ben de 4 yıllık uzun bir ilişkiyi sonlandırmıştım planlar hep evlilik üzerineydi ama hissediyordum, biz uyumlu değildik ailelerimiz kültürlerimiz bambaşkaydı anlaşamıyorduk hem zaten. bitirirken çok zorlandım hatta arkadaşlarımın çoğu bu kadar emek verdin neden vazgeçiyorsun dediğinde, hissediyorum içime sinmiyor demiştim. Ayrıldım 1 sene kimseyle görüşmedim mutsuz oldum onu aramak istedim o da zaman zaman bana ulaşmaya çalıştı ama kararlı davrandım geriye dönmek doğru değildi. Zaman herşeyin ilacı oldu sonuçta o 1 senenin sonunda eşimle tanıştım:)

Kusura bakma canım da demişsin babasından kurtulmak için benle evlencek.
Açık olalım seni kullancak yani. Diyebilirsin ki seviyoruz nasıl olsa evlencez, ama istemiyosun,zamanı değil belli ki.

Olaya dışardan baksan aslında anlıycaksın olayın yanlışlığını ama içindesin şu an.Gözünü aç tatlım

O kadar vahimmi ya?

Back
X