Pişman olur muyum?

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Kızlar uzun iliskimden yaklasik bi bucuk ay once ayrilmistim. Konuda acmistim. Ayni ortamdayiz haliylen bi sure sonra konusmak zorunda kaldik ve bana ben senden zaman istemistim ayrilmak degil demisti. Bende guvenmiyorum sana surekli sıkiliyosun demistim oda haklisin dedi bidaha da ikimiz hakkinda konuşmadık.

Hep havadan sudan ve surekli mesaj atan yanima gelen o olmustu. Ama bi kac kizla konusmasini gormustum arkadas olarak ama soguttu biraz benden ve mesajlasirkende bi anda soguk davraniyo gibi geliyodu bana uzun bi iliskiydi artik nasil davrandigini anlayabiliyodum. Akışına biraksam belkide bi kac haftaya barisicaktik ama dun yine konusurken bi tuhaf konustu bende bidaha boyle davranicaksan bana mesaj atma dedim ve bana dedigi sey salak misin oldu. Bende tesekkur ederim diyip yattım.

Bugunde hic mesaj atmadi sabah ozur beklerdim. Sonra mesaj attim. Sana nasil davranmam gerektigini bilmiyorum dunku lafindan sonra iyi ki ayrilmisiz dedim iste arkadas olmayida beceremedik bundan sonra hayatimizda olmayalim dedim o da hic cevap vermedi.

Kizlar suan size cok kotulemis gibi oldum aslinda cok ta guzel davraniyodu bana barışicaz diye cok mutluydum ama o salakmisin lafi cok saygisizca degil miydi? Sizce cok mu fevri davranmisim?
Uzun oldu kusura bakmayin:)

Iliskisinizi surdurememissiniz ve bitmis. O surekli sikilan taraf olmus, siz de guvenini yitiren taraf. Her iki durum da cok kotu.

Biten bir iliskiye zorla nefes aldirmanin anlami nedir?

Bitirmenin bile bir ciddiyeti olmali.

Sen konuşmaya başlayınca egoları devreye girmiş beyfendinin.
O kadar rahatlamış ki salak mısın diye bir laf bile edebilmiş cürret ederek.
Ben olsam pişman olur muyum diye düşünmezdim niye daha önce ayrılmadım diye düşünürdüm.
O salak mısın lafından sonra cevap dahi vermezdim.

Back
X