Pişman olurmuyum sizce

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Merhabalarrrr

Hemen konuya gireyim istiyorum arkadaşlar

Ben çalışmıyorum eşimşn de işi maaşı çok şükür iyidir

Şuan kirada oturuyoruz oturduğumuz semt bulunduğum şehrin en güzel en elit muhiti nerdeyse
aylık kirasıydı güvenliğiydi bahçe bakımıydı şuydu buydu bize baya tuzlu geliyordu ama hiç sıkıntı çekmiyorduk neyse ;

Madem bu kadar ödeme yapıyoruz hepside hawaya gidiyor en azından bir ev alalım değerlendirelim dedik çok şükür bi ew aldık önümüzdeki günlerde taşınıcaz

Acaba larımın oluştuğu yer ise
Yeni aldığımız ewin muhitti orta sewiyeli tamam ewin içi çok güzel hatta dublex herşeyi düşünülmüş

Şuan ki muhitten ew alabilirdik ama çok çok zorlanıdık

Kirada kalıp para mı biriktirmeliydik
Yoksa aldığımız iyi mi olmuş

Birde şöyle birşey war biz bu ewi içinde yaşlanmak içşn almadık bi nevi yatırım kredisi bitince satar çokk daha iyisini alırız diye düşündük sizce iyimş yapmışız????

Birde şöyle birşey war biz bu ewi içinde yaşlanmak içşn almadık bi nevi yatırım kredisi bitince satar çokk daha iyisini alırız diye düşündük sizce iyimş yapmışız????

Ben de bunu önerecektim zaten
İyi yapmışsınız.

Güle güle kullanın, hayırlı günlerde oturun.

simdi aldigin evin havasinimi basiyorsun yoksa sinif ayrimi ile ilgili birseylermi yapmaya calisiyorsun anlamadim. olan olmus biten bitmis. kotu yapmissin desek geri satacakmisin ? sirf konu acmak icin konu acmayin yapmayin bunu...

Ne havası arkadaşım ne sınıf ayrımı sadece fikirlerinize ihtiyaç duydum ayrıca şunusa düşünmüyoruz değil geçip oturmadan satsak mı acaba diye
Bence tatlım sende sırf yorum yapmış olmak için yapma sewgiler

hi hi ay kizlarrrr diye giris yapiyorsun
soyle lux boyle lux
aldigim yer orta sinif

bla bla bla

QUOTE="Yudasa, post: 41941600, member: 662347"]Ne havası arkadaşım ne sınıf ayrımı sadece fikirlerinize ihtiyaç duydum ayrıca şunusa düşünmüyoruz değil geçip oturmadan satsak mı acaba diye
Bence tatlım sende sırf yorum yapmış olmak için yapma sewgiler[/QUOTE]

hi hi ay kizlarrrr diye giris yapiyorsun
soyle lux boyle lux
aldigim yer orta sinif

bla bla bla

QUOTE="Yudasa, post: 41941600, member: 662347"]Ne havası arkadaşım ne sınıf ayrımı sadece fikirlerinize ihtiyaç duydum ayrıca şunusa düşünmüyoruz değil geçip oturmadan satsak mı acaba diye
Bence tatlım sende sırf yorum yapmış olmak için yapma sewgiler
[/QUOTE]

yorumsuz tatlım

Bir de yatırımın nesinden pişman olacaksınız onu anlamadım..
Nihayetinde iyi muhitten dublex ev almışsınız.

millet 60-70 m2 ev alıyor .herkes ayağını yorganına göre uzatır neticede.

X