• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanim artik cok mu gec?

Gerçekten mi konu sahibi?
Yoksa burda aldığın tepkilerden dolayı böyle bir senaryo mu yazdın?
İnanmak gelmedi içimden nedense.
Kolay kolay kimseyi böyle eleştirmem ama neyse..

Gerçekse
O insan arkadaşını size kendisi yollamış, bu çok açık.
Ve size bir oyun planlıyor olabilir.
Var ya öyle manyak erkekler, güya intikam alacak, sizle iki gün eğlenip bırakacak.
Bu olabilir..

Ben istemeyerek nişanlandığına inanmam. Kolay mı hangi devirdeyiz.
Resmen iş çevirmişler iki arkadaş.

Bekleyin, çıkar kokusu.
Bu süreçte de aklınızdan silin o kişiyi.

Neden boyle birsey yapayim ki.Sonucta yorum yapan hic kimseyi tanimiyorum ve fikir almak belkide o anki ruh halinde rahatlamak icin dokmuyormuyuz icimizi buraya.
Bur kinuyla ilgili herkes girus sahibi olabilir bu konuyu yazano mutluda edebilir mutsuzda sonucta elestiriye acik olmazsa buraya hic yazmamali bence.Ilk konumu yazarkende herkesin yorumuna saygı duymustum hatirlarsaniz.

Gercekse yorumunuza gelince sizin gibi dusundum o an bende bu nedenle o sekilde yanit verebildim.Sonucta o arkadaşıni tanimiyorum ne amacla geldigini ve kişiliğini bilmiyorum.

Kacan balik her zaman tatli olur. Numarasini sildim rehberden demissiniz sonra da nisanlandigini ogrenince tebrik etmek icin aradim (ya da oyle birsey) yazmissiniz. Ben acikcasi sanmiyorum adamin size geri donecegine. Eger dediginiz gibi iyi biriyse nisanlasini birakmayacakdir.

Evet x kisisi oyle biriydi bitirmek istediğimde tmm demisti xorlamamisti.Ama arkadasinin bu davranisinin altinda ne yatiyor inan kestiremiyorum:(

Bir yanim gercektir diyor mantigimsa yok o diyor:(

O halde konus bakalim isin asli neymis. Ben bir problem gormuyorum acikcasi. Konusmanin gidis hattina gore verirsin kararini. Eger gercekten ciddi birseyler evlilik filan istiyorsan konus yani o mantikla basla. "Kacan balik tatli olurmus" sozunu sizin icin kullanmisdim. Belki de gittigi icin tatli olmus olabilir. Bunu ancak siz bilebilirsiniz. Eger niyetiniz ciddiyse konusun yok degilse adamin aklini bulandirmayin. Ha bu arada sanirim Bu adamla Ve isyerinizde ki sahis bu isi tezgahlayarak yaptiklari cok bariz :)

Evet x kisisi oyle biriydi bitirmek istediğimde tmm demisti xorlamamisti.Ama arkadasinin bu davranisinin altinda ne yatiyor inan kestiremiyorum:KK43:

Bir yanim gercektir diyor mantigimsa yok o diyor:KK43:
Bence konuşmalısın, bu şüphe ömür boyu yiyip bitirecek seni. İlerde başkası olurda mutsuz olursan bu kişi olsamıydı diye düşüneceksin. Zaten seviyorsa nişanlısıyla evlenir ama sen 1 kez konuş bence

O halde konus bakalim isin asli neymis. Ben bir problem gormuyorum acikcasi. Konusmanin gidis hattina gore verirsin kararini. Eger gercekten ciddi birseyler evlilik filan istiyorsan konus yani o mantikla basla. "Kacan balik tatli olurmus" sozunu sizin icin kullanmisdim. Belki de gittigi icin tatli olmus olabilir. Bunu ancak siz bilebilirsiniz. Eger niyetiniz ciddiyse konusun yok degilse adamin aklini bulandirmayin. Ha bu arada sanirim Bu adamla Ve isyerinizde ki sahis bu isi tezgahlayarak yaptiklari cok bariz :)
Hemen mi konuşmak icin iletisime gecsem mi sizce yoksa biraz beklesem mi?

Egerki birlikte plankadilarsa belkide devami gelecek:(

otobüsle yolculuk edecektim bilet için sıra bekliyordum.
Önümdeki kadın , vay efendım ön koltuk çok dar , ben burda yolculuk edemem , verecek baska bılet mı bulamadınız ayaklarımı bile uzatamam ben burda diye söyleniyor da söyleniyor..
Bileti kesen değiştiririz sorun değil dese de duymuyor bile..
Neyse ben dedim hanımefendi sizin bileti ben satın alırım size istediginiz koltuk versinler dedim.
Abboww sen koltuk bir kıymete bin. Yok efendim o koltugundan gayet memnunmuş, önde bakına bakına gidermiş....

Koltuk giderken kıymete bindi....
Bilmem anlatabildim mi?

Herkese Merhaba

Cok kotuyum.Sizinle konusup icimi dokmek istedim yorumlarınız benim icin onemli.

Konumu biliyorsorsunuz uzun uzun yazismistik.Bugun sirketteylen x kisinin cok yakin bir arkadasi vardi bizim sirkette fakat farkli birimde.Hatirliyorim x kiside bahsetmisti ama ben onun arkadasini tanimiyordum farkli birim de oldugundan hic iletisimimiz olmamisti.

Sabah bana bu kisiden toplanti cagrisi geldi sohbet konulu.Ogleden sonra bir 15 dk sohbet edelim mi diye.Neyse o saatte musait degililm dedim ve kabul etmedim sonra farkli bir saate atti kabul ettim cagriyi.

Neyse asagiya indim bana kendisini tanitti.X kisinin arkadasiyim senide bu kisi vasitasiyla tanıyorum diye konuya basladi.

Bana x kisisi nisanladi biliyorsun.O cok mutsuz ruh gibi dedi.O hala seni seviyor suan senle konustugumu bilmiyor.Onun bu halini görünce arkadasi olarak senle konusmak istedim dedi.Evlenmeden hayatini mahvetti.Onada nisanlisina da cok yazik dedi.

Cok kotu oldum kizlar kelimeler bogazimda düğümlendi. Konusamadim 1 2 dk.

Bunu simdi bana neden anlatiyorsunuz ki diyebildim.Bu konusmayi yapmadaki beklentiniz nedir diyebildim sadece.

Evet çok iyi biri ama o nisanli ve yakinda evlenecekler lutfen sizde ona destek olun.Umarim duzelir ve sevebilir nisanlisini dedim.Bu konuda su sartlarda elimden birsey gelmez kusuruma bakmayin dedim ve bitirdim konusmayi.

Inanin kizlar o kadar kotu oldum ki.Dilim bunları soylerken kalbim farkliydi o kadar cok icim acidi ki:KK43:

Ruyamda görmüştüm oysaki.Cok karmakarışık duygular icerisindeyim.

Tam unutmaya calisirken nerden ciktiki bu simdi:KK43:

Sizce gercekten boyle birsey var midir yoksa arkadasi benim agzimimi aradi bu konuda?Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
Celiskiler var bence bu olay olmadi

Olduysa da siz etraftan ve 3.kisilerden onay alarak gorusmek istiyosunuz, icinizi rahatlatmak icin de destekler nitelikte yorum bekliyosunuz.

Ama hayir
Nisanlandi
Sevmezse mutsuz olsa ayrilirdi
Demekki mutlu
Sevmese kim kimin yaninda olur
Onu baglayan bir sey de yokken.

Siz kacirdiniz ayrildiniz daha pesine dusmeyin bu isin.

Kör ölmüş badem gözlü olmuş.
Adam zaten bir an önce evlenip yuva kurma derdindeymiş sizide sevmemiş mantıkla ilerlemiş.
Siz olmayıncada şartlara uygun başka aday fırsatı iyi değerlendirmiş.
Sizin artık aramanız size geri dönmesini değil sizle eğlenmesine davettir.
Yine çıkar biri karşınıza merak etmeyin

Bence nişanlanması sizi şaşırtmış az zamanda başka birinin hayatına girmesi. Sevmese neden nişanlansın neticede. Sizin de aklınıza takılması da sevgi aşk değil bence sadece şaşırmışsınız.

Sekamkar

Son yorum yapanlar sanirsam konunun ill basina gire yaptilar.16. sayfada saat 21 de yapmis oldugum update uzerine yeniden konu baslamisti aslinda.

Yorumlariniz icinde tesekkurler

Sekamkar

Son yorum yapanlar sanirsam konunun ill basina gire yaptilar.16. sayfada saat 21 de yapmis oldugum update uzerine yeniden konu baslamisti aslinda.

Yorumlariniz icinde tesekkurler
Hala konuşmadınız mı
konu her ilk sayfaya geldiğinde , siz gelişme mi yazdınız diye bakıyorum . Bu konunun siz konuşmadan sonuçlanacağı yok

Hicbir sekilde konusma arkadaşım.
Koskoca adam sevmedigi insanla neden nisanlansin.
Diyelim hata yapti o halde ayrilir nedir yani?
Neticede o suan nişanlı. Senin o adamla isin olmamalı. Yazik belki kizin haberi bile yok bundan.
Sende kendine baska birini bulursun ilerde.
Ayrica sana oyun yapiyor da olabilirler.
Asla konuşma.

Back
X