pişmanım :( bundan sonra ne yapıcam ?

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
mrb kızlar 7 aylık ilişkim iligisizlik yüzünden bitti. o kadar çok şey sığdırdıkki bu zamana... yapmamamız gereken şeyleride yaptık.. cinsel anlamda çok ileri gittik ben ki kimsein elini bile tutmazdım şimdi ayrıldık ve ben ilerde bu yaşadıklarımı karşıma çıkarmasından korkuyorum ya özel msjlarımızı kaydetmişse v.s diye korkuyorum ayrıca onunla birlikte yazılar yazdığımız bi defterimiz vardı oda onda kaldı onu geri alsammı sizce :/

dusunme bunları ilerde karsıma cıkarmı diye serefsizse her turlu yapar birseyler ama bunları dusunerekde kendi moralini bozma

yedi ay çok uzun bir süre değil cnm bu süre içerisinde insanlar daha çok birbirlerini tanımaya çalışmalılar bence ama siz birçok şey yaşamışsınız
ama neden korkuyosun sevgilin bu karakterde birimiydi,yani mesajlarını yazdıklarını sana karşı kullanıcak biri mi az çok tanımışsındır onu

bi keresinde özel bi konuşmamız olmuştu onun resmini çekmişti . sonra silemiyorum falan demişti çok kokrmuştum oda saçmalama bi şekilde silcem yazmıştı ve bilgisayara atıp silmişti . ama bütün çevremiz ortak kendisi aynı zamanda abimin arkadaşı yani utanıyorum evet çok kısa bi süre biliyorum ama olaylar böyle gelişti elimde olmadan .. ondan önce 4 yıllık bi ilişkim vardı sadece el ele tutşmuştuk ötesine geçmemiştik (

birliktelik kadar ayrılmak da normal bir olay.. neden ayrılınca sağa sola sizi rezil etme derdine düşsün ki...
kendisine ihanet mi ettiniz ki intikam çabalarına girsin?

ilgisizlikten bitti demişsiniz böyle bir sebepten biten ilişkide taraflar neden birbirlerinin özelini ele güne anlatsın...

korkmayın bence, eğer anlattığınız gibi bir sebepse korkulacak bir yanı yok...

şimdilik bişey yok ama ilerde biriyle olursam ve o bunu hazmedemezde ilişkimi mahveder diye düşünüyorum

Eğer aldatma gibi bişey yoksa bence öyle şeyler yapmaz iyi kötü tanıyorsunuzdur zaten...

Benim de benzer kuruntularm vardi eski erkek arkadasimla ilgili. Cok fazla dusunup canimi sikiyodum..ama sonunda hicbirsey olmadi,ben kendimi uzdugumle kaldim.

Diyecegim o ki, boyle seyler basiniza gelmeden gelmis gibi uzulup yipranmayin. Olursa o zaman dusunursunuz. Ki anlattiginiz duruma gore ayrilik sebebinz hic de boyle olaylara yol acacakmis gibi gozukmuyor.

ben bu olayı anlamıyorum yahu. yani o an onları yaşarken pişman olunmuyor da,
ilişki bitince bi vicdan muhasebesine giriliyor. korkular başlıyor.
yaşadıklarınızın arkasında duramayacak kadar korkaksanız yaşamayın arkadaşım!
elimde olmadan, denmiş bir de, zorla olmuyor bu sonuçta belli ki siz de istemişsiniz o an.
biraz cesur olun, olamayacaksanız da temkinli davranın.

iyide ilerde bi iliskin olunca neden hazmedemesin ki? sevseydi zaten ilgili davranırdı ayrılmazdı ama ilgisiz sensen bu iliskide o baska.ama ben sanmıyorum böyle sacma seyleerle uğrasacağını akllı bi insan arkadasının kardesiyle cıkıp sonra özelini millete anlatmaz

Bilerek isteyerek yaptığın bir şeyden neden korkuyorsun korksan yapmazdın zaten senin korkun bunların açığa çıkması erkek arkadaşını tanıyan karakterini bilen sensin o yüzden en net bilen kişide sen olmasın keşke birbirinizi tanımaya çalışsaydınız 7 ay çok kısa bir süre bana göre tabi ki ve ileri de diktirmeyi mi düşünüyorsunuz ya karşıma çıkarsa derken ?

Rahat olun kendini üzdüğün ile kalırsın böyle kuruntular ile pişmansan bir daha yapmasın yok yapacaksan emin adımlar atar ona göre yaşarsanız hayat sizin sonuçta size değer verseydi ayrılmazdınız sahiplenir devam ederdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…