pişmanım,merak ta ediyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
yorum yapan herkese teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ustunuz giyik ve giris olmadi diyorsunuz o zaman bi sey olmamistir hic merak etmehihoyyyt

kıyafet varken bırşey olmaz..
kıyafette delık varsa bılemem...

yorum yapan herkese teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
bisey olmaz oyle.
o kadar arastirdim diyorsunuz hic okumadiniz sanirsam, kizlik zari hemen kukunuzun basinda degil bir kac santim icersindedir bu yuzden bozulmasi icin bir zarar gormesi icin iceriye bir giris olmasi lazim. erkek arkadasnizdan hissettiginiz cikintinin size zarar vermis olmasi cok zor bir ihtimal.. tabi bu bir zorlama ya da ileriye gitmeme durumu icin gecerli.

pantolon o görevi yapmıyo canım merak etme...
zedelenen de sadece pantolondur zaten....

üstünde kıyafetlerının olduğunu söylüyorsun zaten kıyafetler varken nasıl kızlık zarın yırtılırkı :1shok::1shok: ayrıca bazı arkadaslar 1 cm. ıcerde oldugunu yazmışlar tabi bu bir genelleme olarak soylenmiş tıbben herkesin kızlık yapısı şekli değişik oluyor hatta bazılarının esnek olabiliyor 1 cm. içerde diye guvenipte kızlık zarım bozulmaz diye bir ilişki kurmanı tavsiye etmem sana en güzel cevabı zaten senı muayene edecek bir jinekolog verecektir...

giyinik halde öyle mi :uhm: o zaman bebeği de leylek getirirrrr -tatlicadiarzu-

bence gitti ...

yapacak birşey yok artık şakkıdı

haklısınız kıyafet varken bozulması biraz imkansız görünüyo ama insan başına gelince acaba mı diye düşünüyo işte..
kıyafetler vardı onda kot bnde de normal bi pantalon vardı da hani kot ve cinsel organının çıkıntısından bişey olmuşmudur diye şüphelendim.

haklısınız kıyafet varken bozulması biraz imkansız görünüyo ama insan başına gelince acaba mı diye düşünüyo işte..
kıyafetler vardı onda kot bnde de normal bi pantalon vardı da hani kot ve cinsel organının çıkıntısından bişey olmuşmudur diye şüphelendim.

arkadasim senin herif demir adam felan miydi?

giyinik halde öyle mi :uhm: o zaman bebeği de leylek getirirrrr -tatlicadiarzu-

ne biliyim (Afedersiniz ama) cinsel organının çıkıntısından acaba kıyafet te olsa bi zarar olmuş mudur die demiştim

korkmayin halen kizsiniz
millet gerdekte onu bozabilmek icin kac takla atiyor bir bilsen
yani öyle hemencik cani cikacak bisey degil
ama ayni seyi elbisesiz denemeyin kaydirigubbakcemile3

bence gitti ...

yapacak birşey yok artık şakkıdı

hiç komik değil
benim açtığım konunun kimseye bi saygısızlığı yok ama siz neden böyle alaylı bi yorum yaptınız anlayamadım,gittiğini düşünüyosanız da şakkıdı bu smileyi neden koydunuz cok mu eğlencelibenneyaptımki

Back
X