pişmanım,merak ta ediyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hicbirsey olmaz merak etme ustunuzde kıyafet varmıs zaten nasıl olsunki

korkma canım ya bişey olmaz çoğundan duyuyorum yarısına kadar denedik genede bişey olmadı die öle hemen bozulan biiey değilmiş bizimkilerr değerli tabiii

Dediğinden farklı bişi olmadıysa hiç endişen olmasın tatlım.
Sen bakire, partnerin de bakirsiniz.

artık o benim partnerim diil:1closedeyes:
saol açıklamalarınız için..içim rahatladı açıkçası aklımda küçük te olsa bi kuşku vardı ne yalan söliyim

Korkma hala bakiresiniz oyle ustten surtunmeyle olmaz o is o kadar kolay degil :kahve:

Canım,bu şekilde çözüme ulaşamazsınızki,:sm_confused:ciddi bi şekilde soru işareti oluştuysa kafanızda :uhm:bi doktora muayene olmak en akıllıcası.a.sa.s

canım birşey yoktur sıkma canını. ama bu kadar merakın iyi olmadığını umarım anlamışsındır...biliyorsun değil mi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş....

hehe gıt bence bı doktora muayene ettır
bızım yorumumuzla olcak sey degıl bu
naniknanik naniknanik

aslında arkadasın dedıgını anlamadık galıba:kahve:.arkadas dıokı cıkıntı geldı yanı yuksek basınc oldu bısı olurmu dıo yanlısmı anladım konuyu acan arkadasım:kahve:

evet dediğim şey bu,gerçi arkadaşların da doğru anladığını düşünüyorum
üzerimiz giyinikken çıkıntılı bişeyin üzeirne oturunca zar yırtılır mı buydu dediğim
ilişki yok tabiki ama sürtünmeyle böyle bişey olur mu ydu sorum.

yok artıkkarkadaşlar zaten sölemiş bozulmaz tabii

bişi olmamışır kesinliklee emin ol yanii

tam haydar dümen lik soru..-tatlicadiarzu-

haydar dumene sorulan soralara benzio haydar abim bunu gunun sorusu yapardı kesin:D bisey olmaz ya allah askına

hiç komik değil
benim açtığım konunun kimseye bi saygısızlığı yok ama siz neden böyle alaylı bi yorum yaptınız anlayamadım,gittiğini düşünüyosanız da şakkıdı bu smileyi neden koydunuz cok mu eğlencelibenneyaptımki

bak sende eminsin bişe olmadığından arkadaşa kızıyorsun
olmamıştır bir şey merak etme

bencede senin değilde pantolonunun bekareti bozulmuşşşş...

2 yıl bu endişeyle mi yaşadın canım, bir şey olmamıştır merak etme...

canım aslında böyle bişeye bende pek ihtimal vermiyorum ama renkli akıntı oldu reglimin de son günleriydi o yüzden aklımın bi köşesinde kaldı hep 2 yıl boyunca.öyle gece gündüz üzüldüğüm bi konu olmadı hiç bi zaman,ama zaman zaman ya gittiyse diye de düşünmedim değilbenneyaptımki bana da ders oldu doğrusu:delphin:

Back
X