- Konu Sahibi hasretim87
keşke bir şans verebilseydin diyemeyeceğim...onunla tekrar barışmamakla en iyisini yapmışsın...bence o kişiyle evlenseydiniz kesinlikle mutlu olamayacağınız o kadar açık ki...evlenmeden önce bu denli hayatına karışan birisi evlendikten sonra kimbilir nasıl sıkardı seni...böyle örnekler var maalesef çevremde...bazıları ne giyeceğini,ne konuşucağını şaşırıyor hatta pencereden dışarı bakamayanı bile var...hem bu adam senide evlendiği kızı da aldatmış...böylelerinden hayır gelmez güzelim bence dua etmelisin yanılıp evlenmediğin için...bir ömür mutsuz huzursuz yaşamaktansa bu acıyı yaşarsın daha iyi ileride unutursun...ayrıca anladığım kadarıyla annesi de seni biliyor ve ona birçok kez yardım etmişsin...annesi neden arayı düzeltmeye çalışmamış anlayamadım...demekki o da evlenmenizi istemiyordu...boşver bence her yönden ayrılık iyi olmuş...sen sadece kendini düşün ileri bak her zaman ,her seferinde geride kalan yaşanmamış şeyleri düşünmek daha çok yorar seni...ve en önemlisi kendinde eksiklik arama çünkü sana gelene kadar okişinin eksi defteri dolmuş taşmış...inşaallah çok yara almadan unutursun ama unutma bu biraz senin elinde...