- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceden açılmış kendimi çok değersiz hissediyorum diye bi konunuz daha var. Sadece 2 cümle..
Diğer konularınızla bağlantı kurmaya çalıştım ama. Pek anlaşılır gibi deği
Linç yemekten küçük düşmekten korkuyormuş o yüzden açamıyormuş
Yok bu önceki konularımla alakalı değilDaha önceden açılmış kendimi çok değersiz hissediyorum diye bi konunuz daha var. Sadece 2 cümle..
Diğer konularınızla bağlantı kurmaya çalıştım ama. Pek anlaşılır gibi değil.
Benimde aklıma bu geldiHırsızlık?
Sizin derdiniz yardımcı olmak değil ki anlattığım şeylerin bi önemi yok kiHırsızlık?
Sizin derdiniz yardımcı olmak değil ki anlattığım şeylerin bi önemi yok ki
Sizin derdiniz ayıplayacak birşey bulmak ve linç etmek işte bu yüzden yazamıyorum
Burada hatasını anlayıp dert anlatan kimse linç edilmiyor merak etmeyin aksıne destek olunuyor, ama piskin pişkin yaptığı hatayı makul görüp diklenen kimse de hoş görülmüyor. Şu an anladığımız kadarıyla zor durumdasınız ve yardım istiyorsunuz hatanın hata olduğunu farkettikten sonra düzeltme isteği baş üstüne olur.Sizin derdiniz yardımcı olmak değil ki anlattığım şeylerin bi önemi yok ki
Sizin derdiniz ayıplayacak birşey bulmak ve linç etmek işte bu yüzden yazamıyorum
Neyle alakası var peki canım. Bak hem yardım istiyorsun ki burda onlarca insan konuyu bilmediği için bir şekilde tahmin yürütüyor.Yok bu önceki konularımla alakalı değil
neden anlatamıyorsunuz.Hayır cinsellik falan değil ama anlatamayacağım bi konu
Canım ben geçen bir konu açtım olayın benim alakam olmadığı halde çirkef,karaktersiz,3-5, kuruş para görüp zengin olan aile, ahlak yoksunları,reziller falan diyerek abimden girerek benden çıktılar. Yani ne olursa olsun buradaki insanların bazılarının sadece ego tatmini yapmak için insanları aşağıladığını konu sahiplerine yalancı damgası vurarak bıktırdıklarını düşünüyorum. Yani 20 yaşındaki bir kızın hamileliğinde bile geber ne biçim annesin diye yorumlar yapıldıysa o yüzden korkuyor olabilir. Keşke herkes kendisini konu sahibinin yerine koysa ve öyle yorumlar yapsa :) bence bu kızcağızda bundan korkuyor.Canım iyide ne olabilir en kötü. Diye düşünüyom gece gece kırcaz burda kafayı kk olarak
Burda niceleri ne konular açıyor. Alacağınız iyi yorumların yanında kötülerede biraz sabır gösterip saygı çerçevesinde cevaplarsın olur biter. En azından yardımcı olacak birileri çıkar.
Keza kimsenin müneccim kakası yediğini düşünmüyorum![]()