Pişmanim...

Utku388

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
238
116
18
25
It köpek gibi pişmanım...... evlendiğime pişmanım 6 aylık evliyim hayattan soğudum....... çiğlik çığlığa imdatt diye bağırasım var annem dinlemedim seni annemmmm... ağlaya ağlaya yazıyorum su satirlari nolur annenizi dinleyin anneler bilir anneler görür anneler hisseder .. kafanızı duvarlara vursanizda gelmez geçmişiniz

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tez vakitte canım 🤲🙏

It köpek gibi pişmanım...... evlendiğime pişmanım 6 aylık evliyim hayattan soğudum....... çiğlik çığlığa imdatt diye bağırasım var annem dinlemedim seni annemmmm... ağlaya ağlaya yazıyorum su satirlari nolur annenizi dinleyin anneler bilir anneler görür anneler hisseder .. kafanızı duvarlara vursanizda gelmez geçmişiniz
Neler yaşadınız bilmiyorum ama evliliğiniz henüz çok yeni ve başlarda sorun yaşamanız çok normal. Kaldı ki çözümsüz şeyler olduğunu düşünüyorsanız her yanlışın bir telafisi var, ayrılırsınız olur biter ama şimdiden bunu çok düşünmeyin.

Yüreğimin zincirini
Kırdım bir akşam üstü
Bir çapkına vuruldum
Kalbim hayata küstü
Sevme kızım yanarsın
Diye söylerdi annem
Girme aşk kapısından
Güler sana elalem
Dinlemedim ah,
Ah bu kafam ah
O gün bu gündür
Aşk bana günah

Ebru gündeş'ten gelsin o zaman

valla bebek varsa da bu kadar pişmanlığa ayrılsın . Ailesi arkasındadır inşallah. Hayat milletin ağzının kokusunu çekmek için çok kısa :KK14:
haklisinda, dogum mogum sonraki 1-2 yil cok zor geciyor..yani onlari atlatip ayrilmak daha mantikli bence oyle bir durum varsa..hayat kisa..haklisin

Zararın neresinden dönülse kardır. Bi tek ölüme çare yok şu hayatta. En kötü boşanırsın. sana bunları dedirtecek ne yaşadın bilmiyorum ama yine de Allah yardımcın olsun

haklisinda, dogum mogum sonraki 1-2 yil cok zor geciyor..yani onlari atlatip ayrilmak daha mantikli bence oyle bir durum varsa..hayat kisa..haklisin
Tabi insan başına gelmeyince bilemez ama bu konuda senin gibi düşünmüyorum arkadaşım , doğum filan evet Zor ama bu kadar mutsuz olunan bir evlilikte herşey daha zor olmaz mı ?
Konu sahibinin yardımcısı olsun Allah ne diyelim

Tabi insan başına gelmeyince bilemez ama bu konuda senin gibi düşünmüyorum arkadaşım , doğum filan evet Zor ama bu kadar mutsuz olunan bir evlilikte herşey daha zor olmaz mı ?
Konu sahibinin yardımcısı olsun Allah ne diyelim
evet belkide sen haklisin, ne bileyim neden mutsuz birde onu yazsa arkadas. birde bebek var mi acaba, bu bizim varsayimimiz. adam siddet mi uyguluyor, para mi vermiyor? pis mi? pasakli mi? nedir yani?

evet belkide sen haklisin, ne bileyim neden mutsuz birde onu yazsa arkadas. birde bebek var mi acaba, bu bizim varsayimimiz. adam siddet mi uyguluyor, para mi vermiyor? pis mi? pasakli mi? nedir yani?
Konularına baktım hamile değil. Bi görümcesi varmış engelli ona bakma durumu varmış . Daha 20 yaşında .. kendi bebeğim geliyor gözümün önüne ;6 aylık bir kız bebeğim var , hem büyüsün istiyorum allah o günleri göstersin hem de büyümesin hep koynumda kalsın .. 20 yaşında koca kahrı çekerse ? Ağlarsa ? Üzülürse ? Neyse ben gidiyorum bu konudan :KK42:

Konu sahibi yazdı gitti, arkasından olasılıklar yürüdü anlatta bilelim yahu, hamile isen ne yapmalı, değil isen ne yapmalı herşey konuşuldu 🤗
Canım senin boşanıyorum konusunda bahsetmiş eşinden arkadaşla yazışmışsınız çocuk yok şükür 🤲🙏

Back
X