- 3 Mart 2017
- 333
- 719
- 53
Bu eski konular dan bakıp öğrenmeyi ben daha hayata geciremedim galibaCanım senin boşanıyorum konusunda bahsetmiş eşinden arkadaşla yazışmışsınız çocuk yok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eski konular dan bakıp öğrenmeyi ben daha hayata geciremedim galibaCanım senin boşanıyorum konusunda bahsetmiş eşinden arkadaşla yazışmışsınız çocuk yok şükür![]()
Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Hakikaten mahvetmişsin kendini be canım.Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Aileniz arkanızdaymış. Boşanın.Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Çocuk yok dusunmuyorumda benim mutsuz oldugum ortamda çocuğum mutlu olamazBu eski konular dan bakıp öğrenmeyi ben daha hayata geciremedim galibaiyi şükür
Kız seni allah ne yapmasın 1 ay önce ‘kayınvalidem iyidir , hep köyde , kendi halinde ‘çocuk yapayım mı’ bilmem ne konuları açıyorsun da ne değişti 1 ayda . Vallahi terlikle dövmek istedim seni şu anda . Ailen arkandaysa kaç kurtar kendini . Gençliğinin baharında anan bunları çek diye mi doğurdu seni . Hadi kendine acımıyorsun , ailene de acımıyorsun . Analarınız bişey dese hemen kaçarsınız evden , çekemezsiniz. Ama koca olunca , ağlaya ağlaya kalırsınız yine .Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Asla hamile kalma asla.Ben eşimle görücü usulü evlendim ilk başta herşey güzel üzerime titriyordu hala öyle acayippp cimriler acayippppp gelin ayakkabısı dahi almak istemediler gelinliğimi aglaya zırlaya aldım annem o an at nişanı bir ömür bunların hakaretini cimriliginimi cekeceksin dedi (durumları var elinde yoksa ne yapsin demeyin 4 tane daireleri var koyu ekip dikip satiyolar ama asla uzerlerine bir ceket dahi almaya para vermezler )kayinvaldemle yasiyorum yasamaz olaydimmm imalarindan usandimmm esim 27 yasinda beni ezmeye laf soylemeye basklarinin yaninda buyuklenmeue bayilirrrr bir eltim var Allah düşman başına vermesin eşi öğretmen kendisi ev hanımı ve kaynanamın öz yiğeni büyüklenir göz devirir ben konusunca bir saat olmadı eşime eşyaları alalım ben fazla uzun kalmak istemiyroum oturucagimiz evin de tadilatı var daha dedim 30 yıllık mutfak dolaplarını kullanılacak hali kalmamış değiştirelim dedim ben olan şeyi değiştirmem vs vs vs kızlar anlatamiycagim o kadar çok şey var ki beni evden kovup kapıya atmislgi bile var ailem destekçi evi bastılar bir defa ortalığı ayağa kaldırdılar annem topla eşyalarını gidiyoruz dedi zor ikna ettiler lafta melek olan insanlar bir engelli gorumcem var 48 kıloyum özellikle beliritorum kayınvaldemler benden medet umuyor eltim bakmam diyor hacca gideceklermiş benden 10 kilo fazla yürüyemeyen çocuk akıllı altı değişen krizler geçiren 35 yaşında ki kiza nasıl bakayım asla küçümsemek için söylemiyorum 20 yaşındayım annem bugüne kadar bulaşık yıkatmaya kıyamamış ve bana asla sana baktirmayiz kız bizim kızımız diyerek geldiler ikna ettiler çıldırmak üzereyim artık tek tek tek eşimin beni ezip küçük düşürdüğü durumlari bile yazmıyorum.. mahvettim kendimi mahvettim
Bence sadece çocuğu değil başka şeyleri de düşünmen gerek senin. Kız elini sallasam ellisi, ne durun bu kadar insanlıktan nasipleri yok, sal gitsin canım yaaaÇocuk yok dusunmuyorumda benim mutsuz oldugum ortamda çocuğum mutlu olamaz
Yok görmüş de herşeyi, Köre sağıra yatmış, tipik göz görmüş, gönülde katlanmış... Zor iş şimdi ne kadar kızsa kendine öfkesini alamaz...Ne oldu da 6 ayda boşanacak duruma geldin fiziksel veya psikolojik şiddet mi var yoksa seni dinlemiyor mu senin istediğin gibi olmuyor mu neden hayatı sana çekilmez etti evlenince değişti mi sen mi böyle olduğunu farketmedin
Evet anneyim. Büyük konuşmamak gerek haklısınız ama ağaç yaşken eğilir. Kendim için konuşayım. Hiç bir zaman evlenmek gibi bir hayalim olmadı, hep ilerde yapacağım meslekleri ve bu hayattaki misyonumu düşündüm durdum. Üniversitede okurken dahi çok çok uzak geliyordu evlilik.Bilmiyorum yaşınız kaç , Anne misiniz ama ben bundan 6 -6,5 ay önce öyle çok şey kafadan atıyordum ki ; çocuğum doğsun şöyle yaparım, bunu yapmam .. ama işin özü öyle değilmiş . Yapmam dersin yaparsın .. elbette çocuğuma bunları öğreteceğim ama bakalım çocuğun öğrenecek mi ? Büyük konuşmamak gerek . Bakın konu sahibi ‘annemi dinlemedim ah annem’ diyor .. demek ki annesi de demiş . Ama maalesef bazı şeyleri yaşayarak tecrübe ediyor insanlar :/ inşallah evladım (tüm evlatlar) doğru kararlar verir ..
Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorumEn çok hacca gitcem bahaneli eltiye gıcık oldum senin komşun bile sana muhtaçsa sen hacca filan gidemezsin kadının akrabası bu durumda haccı bahane etmiş zerre inancı olan biri bunu yapmaz inancı bırak vicdanı olan biri bunu yapmaz.
Seni kapının önüne koyduklarında ailene gitseymişin keşke bişeyde diyemezlerdi yüzleri olmazdı.
Ailen destekse 1 dakka durma bi kere öyle bakıma muhtac insan evde iyi bakılması zor parayı oraya buraya saçacaklarına özel bakım evine yollasınlar da o da bunların elinden kurtulsun hadi sen kurtulursun ordanda o gariban kız oralarda kimbilir nelere maruz kalacak yazık gerçekten.
Ver adresi gelip alalım, bu kadar hayattan bikacak şeyler yaşadın neyine bırakıp gidemiyorsun,şimdi sen onların sana yaşattıklarını bırak da neden gidemediğini anlat...Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum
Ailen destekse kaldırmak zorunda değilsin yoksa ilerde bunlar sana psikolojik sorunlar olarak geri dönecektir herbir yaşadığın travma,ailen bile destek olmasa bi iş bul gerekirse kendi düzenini kur gene ayrıl onlardan.Psikolojik şiddet o kadar fazla ki kaldıramıyorum
Ben de aynı öyleyim . 30’umda anne oldum . Benim de önceliklerim hep başkaydı . Aynı pencereden bakıyoruz hayata ama öyle şeyler görüyorum ki ; büyük konuşmuyorum / allah konuşturtmasın.Evet anneyim. Büyük konuşmamak gerek haklısınız ama ağaç yaşken eğilir. Kendim için konuşayım. Hiç bir zaman evlenmek gibi bir hayalim olmadı, hep ilerde yapacağım meslekleri ve bu hayattaki misyonumu düşündüm durdum. Üniversitede okurken dahi çok çok uzak geliyordu evlilik.
Ben bu şekilde yetiştirilmeseydim ve okumasaydım belki yanlış evlilikler yapmak isteyecek ve son anda annemin evlenme demesine de aldırış etmeyecektim haliyle.
Şu an sorunlar yaşamıyor muyum? Yaşıyorum tabi ama en azından kimsenin kahrını ömür boyu çekmeyeceğimi de biliyorum.
Bir anne olarak daha fazlasını yapamayız çocuklarımıza. İlla ki üzüleceklerdir. Onlara güçlü olmayı öğretmekten başka bir yolumuz yok.
Bazen koca iyi olur da kız kaprisli olur acaba böyle bir sebep olabilir mi diye sordum ama bilemeyiz çok alıngan hissettim kendisiniYok görmüş de herşeyi, Köre sağıra yatmış, tipik göz görmüş, gönülde katlanmış... Zor iş şimdi ne kadar kızsa kendine öfkesini alamaz...