Pişmanım:(

Evet formda yeniyim arkadaşlar..23 Yaşındayım.Ben ona aşık olduğum için beraber olduğumuzda bunlar kendiliğinden gelişti.Zorlama olmadı..Ben aşık oldum sevdim bunları yaşadım ama kabullenemıyorum kendımı kullanılmış hissediyorum.Benım hakkımda basit biri olduğumu düşünmesi. Belki bunlar olmasay hakkımda kötü düşünmicekti..Mesaj atsam nasıl olurki bunlar yaşandı ama ben çok üzülüyorum kendımden utanıyorum böyle bırı değılım dıe...Hem kendıme kızıyorum hem ona :S

devamini getirme bence
öyle öyle devamida gelebilir
onu yasadin diye pisman olduysan ya devami gelse neler hissedersin kim bilir
en iyisi uzak dur böle beklentiler icine giren erkeklerden
yüz verme bu isin sonu iyi degil

devamini getirme bence
öyle öyle devamida gelebilir
onu yasadin diye pisman olduysan ya devami gelse neler hissedersin kim bilir
en iyisi uzak dur böle beklentiler icine giren erkeklerden
yüz verme bu isin sonu iyi degil

Aynen uzak duracamda bu üzülmeme pişman olmama kendimden midem bulanmısına engel olmuyor...

Bende 1.ayda yasadım benzer seylerı.3.ayında bıttı iliskimiz su an o kadar pismanım kı senı cok cok ıyı anlıyorum.Insanın bazen bosluguna denk gelıyor ıste öyle birliktelik falan yasamadık tabı de yınede ınsan kendını kotu hıssedıyor.Ben dusunduklermde haklı cktım,kullanılmısım.Sen haklı cıkmazsın umarım erkek arkadasının öyle bır amacı yoktur.

eğer seninle bir şeyler yaşadığı için senin kötü bir kız olduğunu düşünecekse, kendinin de kötü olduğunu kabul etmesi lazım sonuçta birlikte yaşadınız ne yaşadıysanız. bazı şeyler anlık gelişir, böyle düşünmemelisin, kendinden iğrenme hissini yenmeye çalış o yüzden. 1 ay çok kısa bir süre yakınlaşmak için ama o bir ayda neler paylaştığınızı bilemeyiz elbette. bence kafana takma bu kadar, sen fazla büyütüyorsun. ilişkiyi de akışına bırak ve fazla yakınlaşma sonrasında.

aynen öyle arkadaşlar. Beni sevmediğini biliyorum. beni hiç arayıp sormuyor. Ama ayrılmak istediğinide söylemiyor. Ben söylesemmi acaba? Erkekler neden aramayı keserek nokta koymak istiyorlar:S söyle ve bitsin değil mi :(

Hayır beraber olmadık..Yakınlaştık işte öpüştük filan kendimden nefret ediyorum...

bişey olmaz canım bu kadar sıkma canını he sıkılmıcak bişi değil bencede ama yani daha ilerisini yapmadğına şükür ne hali varsa görsün sende bundan sonra daha olgun davran..
ben varya elimi bile tutturmazdım hersey zamanında bende çok katı kuralcıydım ama öyle daha iyi beni dinle...

Son düzenleme:
arkadaşım 1 hafta çıktığı kişi ile 2. hafta nikahla evlendi :) duyunca şok olmuştum :) mutlular ve kız hamile. aşkın 3 günü 5 günü olmuyor malesef. yıldırım aşkı, yıldırım nikahı :)

aman tatlım taktığın şeye bak. o an yaşamak istemişsin yaşamışsın. Zorlamayla olmadıysa sorun yok.
ama çocuktan gerçek anlamda hoşlanmıyorsan bir dahakine dikkatli olursun. istemediğin pişmanlık duyacağın bişeyi yapmazsın.
ama insanız sonuçta karşında hoşlandığın biri varsa dayanamazsın. ayrıca ayıp değil bunlar.

arkadaşlar eskiden "beğen" diye bir buton vardı. artık yok mu, yoksa benmi göremiom...
beğenecem, beğenemiyorum yahu :60:

beni aramıyor sormuyor.merak etmıyor.hep bahanelar üretiyor görüşmemek için. telefonla görüştüğümüzde yok başım ağrıyor yok işim var falanda filan.Yalan söyledğini ve bahane ürettiğini biliyorum birşey demıyorum

Ya bu erkekler böyle seviyor olsaydı böyle davranmazdı amaç sadece cinsellikmiş belli bence birdaha görüşme ama vicdan azabı duymanada gerek yok yaşamak istemişsin yaşanmış ve bitmiş sıkma bence o tatlı canını bitanem.. buda geçer :)

o zaman kusura bakma madem biliyosun ne diye arıyosun hiçde pişman olma o iş olmadığına şükret önüne bak geçmişe mazi derler onun ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli sağlam ayakkabı olsa arar sorardı ondan sana hayır gelmeyeceğini sen daha iyi biliyorsun ama bize söyleyip bizim senin gözüne sokmamıza gerek yok canım uyan artık silkelen ve sil o çocuğu geleceğine bak dilerim hayat sana güzel şeyler yaşatır

Back
X