- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Arkadaş aracılığıyla avukat biriyle tanıştım. Avukat ama nasıl avukat yan yana geldiğim zaman konuşmamız eee anlat demesiyle geçerdi. 2 ay görüştük ne konuştunuz ne paylastiniz derseniz hiç bişey çünkü nedense karşımda hep sus pus takılıyordu gecer dedim ama bir bile gidememistik ilişkide. Birde gün içerisinde mesaj atardi sürekli is çıkışı sadece eve gidene kadar 15 dk falan konuşurdu bir daha hiç aramazdi. Nedeni evde beni rahatsız etmek istememesiymis o kadar istediğin zaman arayabilirsin dediğim halde yine cekinip aramadi beni. En son dakikam ve int bittiği için bir gün boyunca ulaşamadım kendine mesaj atmış ogun whatsaptan nerdesin neden cevap vermiyorsun diyor ama bu kız nerde başına bir iş mi geldi deyip aramiyor trip bile atmış msjda sonunda ertesi gün ben isteyken aradı. O zamanda işte baya sıkıntılı durumlar yasamistim sinirliydim birde arayip neden haber vermiyorsun arkadastan en azından msj atar insan deyince cildirdim ve bitirdim. Böyle sevgili mi olunur ya.
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim
Son gelişmeden haber etmek istedimm. Dayanamadım mesaj attım neden bir anda bitirmek istediğimi teker teker yüzüne vurdum. Tek suçlu benmiyim yani sende bana yakın değildi dedi. Halbuki o öyle davranınca ister istemez uzak davranıordum. Tekrar deneyelim dedim . Şuan çok kötü ikilemdeyim, kalbim neden olmasın derken aklım olmaz diyor dedi. Aynı şeyler yaşanabilir. Keşke böyle olmasaydı dedi.Birde bu huyu var işte çok korkak hiçbişeyin üzerine gitmiyor. Bir kaç konuda da böyle yaptı. Hep benim mücadelemle bazı şeyler gelişti. Acaba iş işten geçmeden kalbi birgün ağır basar mı. Bu kadar takmamın sebebi adam kalmamış etrafta ya herkes başka şeylerin derdinde, en azından bu içtendi. Sabırsızlığım ve düşünmeden hareket etmem bunu hep yapıyorum...
Pişman olmamın nedeni ise iyi niyetliydi ama bu kadar kötü niyetli insanı görünce etrafımda acaba haksizlikmi ettim. Siz böyle biri ile yapabilirmiydiniz ugrastim aslında ama degistiremedim bu konuda. Böyle de ilişki yürürmüydü bilemedim

Son gelişmeden haber etmek istedimm. Dayanamadım mesaj attım neden bir anda bitirmek istediğimi teker teker yüzüne vurdum. Tek suçlu benmiyim yani sende bana yakın değildi dedi. Halbuki o öyle davranınca ister istemez uzak davranıordum. Tekrar deneyelim dedim . Şuan çok kötü ikilemdeyim, kalbim neden olmasın derken aklım olmaz diyor dedi. Aynı şeyler yaşanabilir. Keşke böyle olmasaydı dedi.Birde bu huyu var işte çok korkak hiçbişeyin üzerine gitmiyor. Bir kaç konuda da böyle yaptı. Hep benim mücadelemle bazı şeyler gelişti. Acaba iş işten geçmeden kalbi birgün ağır basar mı. Bu kadar takmamın sebebi adam kalmamış etrafta ya herkes başka şeylerin derdinde, en azından bu içtendi. Sabırsızlığım ve düşünmeden hareket etmem bunu hep yapıyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: