Pişmanım

XkuklaX

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
16
4
16
Herkese merhaba, bu forumdaysaniz zaten az cok burnunuzla ilgili takintiniz vardir. Benim de vardi cok uzun yillardan beri.. Fotograflarda kendimi begenmezdim ya da 50 tane ceker ancak 1 ini begenebilirdim, profilden fotograf veremezdim, aslinda en buyuk takintim buydu.. Profilim.. Hafif kemerli ve gulunce ucu sarkan bi burnum vardi.. Kac defa yaptirmaya niyet edip vazgectim, korkuyordum nedense ya eskisinden kotu olursa? Ya cok degisirsem? Cunku profilden her ne kadar begenmesem de onden begenirdim kendimi, aynalarla da gayet barisiktim. Ameliyatimi yaklasik bir ay once bu forumda da epey konusulan , taninan bir doktor yapti. Ve evet pismanim.. Yandan guzel hafif kalkik bir burnum var evet ama onden? Burnum sanki kisalmis gibi.. Dunyaya kustum resmen, icimde sanki kocaman bir yangin var beni kavuruyor her aynaya baktigimda.. Cok ama cok pismanim kizlar.. Lutfen bu ameliyati olmadan once iyi dusunun.. Eskiden kusurlu da olsa bir guzelligim var derdim, ki cogu insan da begenirdi .. Simdi guzel bir burun belki ama bana olmadi, beni ben olmaktan cikardi sanki.. Aynaya her baktigimda fena oluyorum, fotograflar da oyle.. Ailem, arkadaslarim cok begendiler bu arada, cok degismedin , kimse anlamaz sen soylemesen ameliyat oldugunu, onden aynisin diyorlar, annem yeminler ediyor eski haline gore cok guzel diye ama iste gelin gorun ki insan psikolojisi cok garip biseymis. Beni yikti gecti resmen .. Bu arada cogu insan cevremde anlamadi ameliyat oldugumu.. Artik anlamadilar mi yoksa anlamamazliga mi vuruyorlar bilmiyorum, ama genel olarak cevremdekilerin soyledigi sen abartiyosun cok degismedin .. Bana niye boyle geliyor peki? Aklim oyun mu oynuyor? Hic sanmiyorum aynaya baktigimda ben farkli birini goruyorum, lutfen yardim edin bana, duzelme ihtimalim var mi?? Yoksa bu boyle surup gider mi...

Fotoğraf koyarsan belki biz objektif yorumlar yapabiliriz? Gözlerine çizgi falan çekip koyabilirsin tanınmak istemiyorsan. Veya özelden yollayabilirsin bana.

Bende çok merak ettim değindiğiniz konu çok önemli ama sadece size öyle geliyo olabilir bizimle paylaşabilir misiniz eski yeni halini

Fotograf paylasmaya cok cekiniyorum sadece bana mi oyle geliyor bilmiyorum, ailem abarttigimi dusunuyor.. Ama sunu soylemek isterim en ufak bir degisiklik bile yuzunuzu inanilmaz degistiriyormus, bunu soylerlerdi de inanmazdim, yasarak ogrenmek cok agir oldu.

Çok kısa bir süre olmuş şişliğin etkisi var mı acaba bu düşünceleriniz de

Cok sis degil burnum, hatta sisligin cogu gitti, burun ucunda var biraz. Bir de sol deligim daha sis bu da burmumu onden yamuk gosteriyor hafif

Cok sis degil burnum, hatta sisligin cogu gitti, burun ucunda var biraz. Bir de sol deligim daha sis bu da burmumu onden yamuk gosteriyor hafif
Hangi doktora ameliyat oldun özelden yazabilir misin?
Bence alışma dönemi bu bende dudağıma dolgu yaptırdığımda 1 ay ağlamıştım şimdi geçmesin diye çok bastırarak ruj bile sürmüyorum zaten kötü bişey olsaydı etrafındaki herkes seni avutmaya çalışmazdı emin ol 1 yıl sonra tekrar olursun sıkılma derlerdi psikolojik bi durum olabilir seninki

Tesekkur ederim, insallah bu alisma surecidir insallah gecicidir tum bunlar cok agir geliyor insana cunku

Suan sen anlamasanda burnun hala sis ben uc ayimi doldurdum benim bile hala odemli cabuk gecicek birsey degil bu sislik odemler sabret banada kisalmis gibi geliyordu ilk ay ama zamanla burun ucu iniyor normale donuyor sabirli ol biraz

Pişman olmanın size bir faydası olmadığı gibi, zararı büyük; moral bozup, psikolojiyi hemen dağıtmayın. Daha çok erken... Ben yeni oldum mesela ve dikiş yerim enfekte oldu diye iyileşmesi de geç olacak, ama olacağı varmış diyorum ve kafama takmamaya çalışıyorum. Olmuş, bitmiş bir ameliyat için bu kadar erken dönemde pişmanlık duymaya gerek yok bence. Hem doğal olmuş, eminim ileride daha çok beğeneceksiniz :)
Hem "son pişmanlık neye yarar?" demiş atalarımız, değil mi ama

Önceki halini bilmiyoruz ama şuan ki halini foto koyarsan yakışıyormu diye fikrimizi sunabiliriz

Tesekkur ederim yorum yapan herkese, dogru pismanlik aglamak hicbir fayda saglamiyor, ustelik ailemi de cok uzuyorum fotograf buraya koyamam cekiniyorum cunku insallah dediginiz gibidir ins hala sistir inince begenebilirim onden ama iste insan aynalara bakinca ister istemez moral olarak cokuyor cok zor seymis.. Bir de ozguven olarak da yara aldim cok. İnsan icine cikmak zor geliyor utaniyorum

Gecmi

Gecmis olsun, insallah cabucak iyilesirsiniz. Benim ameliyat sonrasi saglik olarak problemim olmadi cok sukur, zaten kapali ameliyat oldum, ilk 5 gun sisti yuzum biraz ama cabuk toparladim. Doktorumun adini buradan vermiyim kendisine haksizlik etmis olmak istemem

Bugun yazdan beri gormedigim arkadaslarimla bulustum veee anlamadilar!!! Ben soyleyince aaa inanilmaz dogal olmus sakin takinti yapma dediler cok begendiler.. Anlamiyorum ben de bi anormallik var ama

1 aylık burun daha oturmadı oturana kadar 1000 şekle girer ona göre kendinizi psikolojik olarak hazırlayın. Bir kaç ay sonra çok daha güzel bir burun ile karşılaşacaksınız kim bilir belki de pişman olduğunuz için pişman olursunuz :)
Kimse size ay burnunu mu yaptırırdın sorusunu sormadıysa demek ki güzel ve doğal olmuş. Kendinizi boşuna üzüyorsunuz, o kadar insan yalan söylemiyor ya sabredin azıcık.

Tesekkur ederimm,, insallah dediginiz gibi olur ve bosuna uzulmusum derim insallah

Birebir aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…