pişmanlığım...

yellow27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
26
2
6
34
Evlendiğime cok pismanım bu aralar en büyük pismanligim bu.Kocam cok sorumsuz çulcuz pişkin biri.Ne kopardim kar beleşçi bıktım. Boyle oldugunu bilsem hayatta evlenmezdim.Ahh ahh ne güzel durumu iyi birisi istemişti beni evlenmedim valla zormuş be aç adamı doyurmak boşansam 4 aylık oglum var cok kafam karışık

Çok zor bir durum.Görücü usulü evlilikse eğer, evlenmeden önce bu durumun farkına varmamanız normal.Ama zaten yılkarca görüşseniz bile bir insanı aynı çatı altına girmediğiniz sürece tamamen tanıyamazsınız.Evliliğinizin kaçıncı senesi peki?Eşinizin beğenmediğiniz yönlerini değiştirmek sizin elinizde aslında.Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor biliyorsunuz.Tatlı dille bu durumu dile getirebilirsiniz.Zamanla sizi anlayıp eksik yönlerini geliştirecek, ya da hatslarını düzeltecektir.

Ex kocamda ayni anlattigin gibi biriydi yillarca direndim yuvamiz yikilmasin diye suan ise cok pismanim bunca yil kendimi bosa yipratmisim..sen yinede iyi dusun acele karar vermeki sonradan pisman olma

E madem bu kadar pişamandın değişti evlenince neden mutsuz bir ortamın içinde çocuk yaptın birde ?

E madem bu kadar pişamandın değişti evlenince neden mutsuz bir ortamın içinde çocuk yaptın birde ?
o çocuğn olacağı varsa buna bz engel olamıyoruz malesef nefes alacakmş rabbim vermiş bu bizim elimzde değil. ha dikkat etmek elimzde evet ama o çocklarıda biz karnımıza koymuyoruz malesef

bende evlendiğime pişmanm eşimle severek evlendk ama evliliği zehir etti bana 4 senelik evliym iki evladm var ilk çocuğu ben istedm belki aramz çock olunca düzelr diye evet birz düzeldi ama yine kötü oldu. ikinci çocuğmda dikkat ediyordm ama rabbm verdi. aldıramazdm rabbmn verdiği cana kıyamazdm. eşimle şimd boşanmayı düşünğyorz ayrı sehrlerdeyz 3 gndğr birbirimizi arayo sormuyoruz ve evlendiğime pişmanm. birlikteliklerimzde zorla olurdu artık tksiniyordm eşmden aynı yatkta uyumak bile zulm dü bana :(

Back
X