pişmanlığım

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
pişmanlığımı dile getirmek için videoo hazırladımm onaa sevgililer gününde izlettircem sizce nasıl olmuş?

[video=youtube;Iea-92eeK24]http://www.youtube.com/watch?v=Iea-92eeK24&context=C3593d57ADOEgsToPDskKps7voqIv6zVCFtLHDPkLw[/video]

Canım cok güzel video hazırlamışsın tebrikler . Ayrıca şarkı seçimide mükemmel olmuş. Cok beğendimm .. İnşaAllah tekrar barışırsınız.. İnşaAllah herşey yoluna girer :nazar::16:

çok sevimli ve çok içten bir özür dileme yöntemi :) anladığım kadarıyla birbirinizi çok seviyosunuz büyük bir ihtimalle barışırsınız canım benim, video çok tatlı olmuş.. allah ayırmasın inşallah sizi :)

Ben çok beğendim ayrıca çok duygulandım umarım barışırsınız herkes sevdiğine kavuşsun istiyorum...

evet o yıllardır seviyo ben kıymetini 9ay önce anladımm...çıktıkk ve nasılsa seviyor ddim üstüne çok gittimm...bırakmaz dedim..umarımm herşey daha güzell olurr :(

Hep öyle oluyor kıymetlerini sonradan anlıyoruz sanırım ama barıştığınızda sende daha dikkatli davranırsın umarım her şey gönlünce olur...

Belki cocukluk birakan bi aamin pesi den hatali olsan bile bunu ilerde emin ol anlicaksin ama bu zamanlarini doya doya yasa...gonlunden ne geciosa ole yasa..sarki ve resimoer cok guzel olmus cok yakisiosunuz.agladim belki hasaas bi donemdeyim..su anda lohusayim ve ev hep kalabalik olsunda zaten tek basina ustesinden gelemem..esimle dertlesememk onunla basabasa olamamk beni cok etkilior..ondan diorumki sana izleyince seni affetcek affetmedim dese de yalan ici yanacakk

Belki cocukluk birakan bi aamin pesi den hatali olsan bile bunu ilerde emin ol anlicaksin ama bu zamanlarini doya doya yasa...gonlunden ne geciosa ole yasa..sarki ve resimoer cok guzel olmus cok yakisiosunuz.agladim belki hasaas bi donemdeyim..su anda lohusayim ve ev hep kalabalik olsunda zaten tek basina ustesinden gelemem..esimle dertlesememk onunla basabasa olamamk beni cok etkilior..ondan diorumki sana izleyince seni affetcek affetmedim dese de yalan ici yanacakk

anladımm cnm olsun bğendiğine seviinndimm :)

maaşallah ne güzel hazırlamışsınız.ben bile heyecanlandım:17:bak şimdi dört gözle 14 şubatı beklicem.sizi takip edicem anacım.inşallah barışırsınız.Rabbim bütün sevenleri kavuştursun sizi de:16:

Emeğine sağlık canım, inşallah en yakın zamandaa barışırsınııız .

inş canım :)

maaşallah ne güzel hazırlamışsınız.ben bile heyecanlandım:17:bak şimdi dört gözle 14 şubatı beklicem.sizi takip edicem anacım.inşallah barışırsınız.Rabbim bütün sevenleri kavuştursun sizi de:16:

tabi anacımm barışırsak müjdelii haberii yazcam buraya :) tabi o zaman muğlada olcam ama olsun yazarm bi şekilde :)

Back
X