- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
-
Ben çok beğendim ayrıca çok duygulandım umarım barışırsınız herkes sevdiğine kavuşsun istiyorum...
çok çok teşekkür ederimm.. umarım dediğiniz gibi beni affeder
Birbirinizi çok seviyorsunuz belliki bence affeder....
evet o yıllardır seviyo ben kıymetini 9ay önce anladımm...çıktıkk ve nasılsa seviyor ddim üstüne çok gittimm...bırakmaz dedim..umarımm herşey daha güzell olurr
Hep öyle oluyor kıymetlerini sonradan anlıyoruz sanırım ama barıştığınızda sende daha dikkatli davranırsın umarım her şey gönlünce olur...
emeğine sağlık canım güzel olmuş eğer gerçekten seviyorsa mutlaka döner sana
Belki cocukluk birakan bi aamin pesi den hatali olsan bile bunu ilerde emin ol anlicaksin ama bu zamanlarini doya doya yasa...gonlunden ne geciosa ole yasa..sarki ve resimoer cok guzel olmus cok yakisiosunuz.agladim belki hasaas bi donemdeyim..su anda lohusayim ve ev hep kalabalik olsunda zaten tek basina ustesinden gelemem..esimle dertlesememk onunla basabasa olamamk beni cok etkilior..ondan diorumki sana izleyince seni affetcek affetmedim dese de yalan ici yanacakk
Emeğine sağlık canım, inşallah en yakın zamandaa barışırsınııız .
maaşallah ne güzel hazırlamışsınız.ben bile heyecanlandımbak şimdi dört gözle 14 şubatı beklicem.sizi takip edicem anacım.inşallah barışırsınız.Rabbim bütün sevenleri kavuştursun sizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?