Pismanlik cookk zormus

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Merhaba hanimlar,
Cok zordayim su aralar derdimi paylasicak kimsem yok daha once de boyle bi konu acmistim konusmak iyi gelmisti o yuzden aklima yine burasi geldi..
Annemle babam ayri benim ben cok kucukken bosanmislar annemle kaliyorum ben, annem hristiyan bende yeni musluman oldum pismanligimi bileli cok olmadi yani.
Benim derdim gecmiste erkek arkadasimla yasamis oldugum yakinlasmalar gunahini ogrendigim zamandan beri boyle icim yaniyo.
Aglamak istiyorum aglayamiyorum, kimseye guvenip anlatamiyorum zaten cok az insan var yanimda.
Surekli ileriyi dusunup ben evlendigim zaman napicam diyorum anlatmazsam onun hakkina girermisim cunku kul hakkina..
Evlenmeyi cok istiyorum ilerde aile olmak istiyorum cunku boyle yarim yamalak yasamak istemiyorum.
Biliyorum musluman oldugum zman butun gunahlarimin affedildigi ama vicdanim rahatlamiyo benimm olmek icin dua ediyorum bu gunah mi bilmiyorum ama
cok caresiz hissediyorum kendimi napmaliyim :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben de geçmişte pişman olacağım şeyler yaşadım hem de çok, her insan yaşıyor buna benzer şeyler.
En iyisi baştan anlat sevdiğin insana, dürüst ol sana güvensin bu seni daha çok sevmesini sağlar.

bu gibi konularda karsı tarafa karsı ezik durursan zaten kisiligi musaitse bunu sana koz olarak kullanır o yuzden biriyle tanısmaya basladıgın zaman gecmişde yasadıklarınızla ilgili seylerden bahsetmeyin zaten hos degil bu gibi durumlar ne yalan soylemek zorunda kal ne de gecmişteki ozel hayatını anlatmak zorunda kal..biri seni gecmişinle yargılıyorsa zaten seni sevmiyordur insanlar ilişkilerinde ne badireler atlatıyorda birbirini bırakmıyor karsıdaki gelcek bide onun olmadıgı zamanda yasadıklarımdan beni sorumlu tutucak begenmiyorsan buyur git dersin kendini uzmene hırpalamana neden olucak bir sebep yok

Son düzenleme:
Evet haklisin bense oyle dusunuyorum bazen ama ben inancli biri ciksin istiyorum karsima oyle biri beni kabul eder mi ki
:5::5:

Hepimiz hatalar yaptık , pişmanlıklar yaşadık.. Geçmişinle yaşamak sadece seni yıpratır .Allah en yüce bağışlayıcıdır size bir dönem yasadıgım gelgitleri anlatsam inanamazsınız ama hiçbir zaman Rabbimin ben ona bir adım attıktan sonra beni affetmeyeceğini düşünmedim .. İçini ferah tut . Diğer konuda ise dürüst olman en doğrusu , seni anlayacak biri elbet karsına cıkacaktır..

bu gibi konularda karsı tarafa karsı ezik durursan zaten kisiligi musaitse bunu sana koz olarak kullanır o yuzden biriyle tanısmaya basladıgın zaman gecmişde yasadıklarınızla ilgili seylerden bahsetmeyin zaten hos degil bu gibi durumlar ne yalan soylemek zorunda kal ne de gecmişteki ozel hayatını anlatmak zorunda kal..biri seni gecmişinle yargılıyorsa zaten seni sevmiyordur insanlar ilişkilerinde ne badireler atlatıyorda birbirini bırakmıyor karsıdaki gelcek bide onun olmadıgı zamanda yasadıklarımdan beni sorumlu tutucak begenmiyorsan buyur git dersin kendini uzmene hırpalamana neden olucak bir sebep yok

Tesekkur ederim yorumun icin.. Benim kaygi bozuklugum var surekli bi evham icindeyim yani saglikli dusunebildigim zamanlar cok az gibi geliyo bana.
2-3 gun senin gibi dusunuyorum ondan sonra vuruyorum kendimi yerden yere kabullenemiyorum eski halimi

Hepimiz hatalar yaptık , pişmanlıklar yaşadık.. Geçmişinle yaşamak sadece seni yıpratır .Allah en yüce bağışlayıcıdır size bir dönem yasadıgım gelgitleri anlatsam inanamazsınız ama hiçbir zaman Rabbimin ben ona bir adım attıktan sonra beni affetmeyeceğini düşünmedim .. İçini ferah tut . Diğer konuda ise dürüst olman en doğrusu , seni anlayacak biri elbet

Dogru soyluyosunuz evet ama basaramadim bi turlu gecmise sunger cekmeyi uyku uyuyamiyorum inanin

Profesyonel destek alsanız zira ileride bu durum daha kötüye gidebilir biz ne kadar telkin etmeye çalışsak da anlık rahatlama yaşarsınız yalnız kaldığınız vb durumlarda en ufacık şeyde tetiklenir bu durum :(

Profesyonel destek alsanız zira ileride bu durum daha kötüye gidebilir biz ne kadar telkin etmeye çalışsak da anlık rahatlama yaşarsınız yalnız kaldığınız vb durumlarda en ufacık şeyde tetiklenir bu durum :(

O kadar sinirdayim ki suan anlik bile olsa rahatlatiyo tesekkur ederim.. Bende bunu dusunuyodum tam destek alsam iyi olucak

Beni yanlış anlamayın lütfen bazen kurulan güzel bir cümle dahi insanı kendine getiriyor sadece durumunuz bana kendimi anımsattı :) Konuşur rahatlarım bir süre sonra kendimi tüketirim düşünmekten .. Çok zor gerçekten. Ama şu açıdan bakmayı deneyin yaşadıklarınız iyisiyle kötüsüyle sizi şu an siz yapan şeyler. Belki doğruyu bulmak için bunların yasanması gerekiyordu.

Beni yanlış anlamayın lütfen bazen kurulan güzel bir cümle dahi insanı kendine getiriyor sadece durumunuz bana kendimi anımsattı :) Konuşur rahatlarım bir süre sonra kendimi tüketirim düşünmekten .. Çok zor gerçekten. Ama şu açıdan bakmayı deneyin yaşadıklarınız iyisiyle kötüsüyle sizi şu an siz yapan şeyler. Belki doğruyu bulmak için bunların yasanması gerekiyordu.

Yanlis anlayacagim bi durum yok ki:) siz nasil ustesinden gelebiliyo musunuz peki boyle durumlarda?

Son düzenleme:
Benim de uykularımı kaçıran geçmişte yaptığım bir sürü hatam oldu.
Her günüm keşke demekle geçiyor...
Ben de kendimi bundan sonra hatasız yaşamaya çalışırım diye avutuyorum maalesef...

Yanlis anlayacagim bi durum yok ki:) siz nasil ustesinden gelebiliyo musunuz peki boyle durumlarda?

Maalesef gelemiyorum keşke diyorum bazı şeyleri farkettiğim anda kendimi bitirmek yerine destek alsaydım ya da ne bileyim sosyalleşseydim düşünecek vakit bulamasaydım.. İçime attıkça durumum daha kötüye gitti . Şu anki durumumdan hic bahsetmim :) Umarım en kısa zamanda atlatırsın bunu bir arkadas cok güzel yorumlamıs aslında seni gecmisinle değerlendirecek insan buyursun yoluna gitsin aynen :)

Benim de uykularımı kaçıran geçmişte yaptığım bir sürü hatam oldu.
Her günüm keşke demekle geçiyor...
Ben de kendimi bundan sonra hatasız yaşamaya çalışırım diye avutuyorum maalesef...

Keskelerle yasamak cook zor gercekten hic bi beklentim kalmadi benim bu dunyada.
Beynime bi darbe alip gecmisi unutmak istiyorum sadece

Siz ne kadar şanslı olduğunuzun farkındamısınız ölüm gelmeden Müslüman olmuşsunuz Rabbimin size hediyesi Müslümanlığı öğrenmişsiniz sen hem zannediyormusun müslümanlar günah işlemez insanız neticede haram olduğunu günah olduğunu bildiğimiz halde yapmıyormusuz yapıyoruz ne yapsın şimdi yapan insanlar Allah affetmeyecek zaten kendilerinimi öldürsün o daha büyük günah degilmi Rabbim affet eden ve bağışlayandır boşverin geçmişinizi önünüze bakın bundan sonra pişman olacağın birşey yapmazsın seni gerçekden sevende herhalinle sever merak etme bence takılma artık geçmişe önüne bak

Maalesef gelemiyorum keşke diyorum bazı şeyleri farkettiğim anda kendimi bitirmek yerine destek alsaydım ya da ne bileyim sosyalleşseydim düşünecek vakit bulamasaydım.. İçime attıkça durumum daha kötüye gitti . Şu anki durumumdan hic bahsetmim :) Umarım en kısa zamanda atlatırsın bunu bir arkadas cok güzel yorumlamıs aslında seni gecmisinle değerlendirecek insan buyursun yoluna gitsin aynen :)

Cok uzuldum gercekten sende en kisa zamanda toparlanirsin insallah..
Bu gibi durumlarda destek bi ise yaramiyo pek 4-5 senedir destek alan biri olarak soyluyorum bunu.
Dusunucek vakit bulamamak en iyisi

Siz ne kadar şanslı olduğunuzun farkındamısınız ölüm gelmeden Müslüman olmuşsunuz Rabbimin size hediyesi Müslümanlığı öğrenmişsiniz sen hem zannediyormusun müslümanlar günah işlemez insanız neticede haram olduğunu günah olduğunu bildiğimiz halde yapmıyormusuz yapıyoruz ne yapsın şimdi yapan insanlar Allah affetmeyecek zaten kendilerinimi öldürsün o daha büyük günah degilmi Rabbim affet egden ve bağışlayandır boşverin geçmişinizi önünüze bakın bundan sonra pişman olacağın birşey yapmazsın seni gerçekden sevende herhalinle sever merak etme bence takılma artık geçmişe önüne bak

Tesekkur ederim evet cok sukurr muslumanim.. Rabbimin merhametinden suphem yok benim kendime sindiremiyorum sadece simdiki halime bakinca

canim iste bosver gecmisi hepimizin var pismanliklari o duyguyla yasanilirmi yer bitirir insani ne guzel cokda pisman olmussun buda senin iyi bir musluman olacagini gosterir belkide senin testindi bu hayatta eminim cocuklarina cokda iyi bir anne olacaksin bazen yasadigimiz pismanliklar bizlere ders olur dortelle sariliriz hayata

canim iste bosver gecmisi hepimizin var pismanliklari o duyguyla yasanilirmi yer bitirir insani ne guzel cokda pisman olmussun buda senin iyi bir musluman olacagini gosterir belkide senin testindi bu hayatta eminim cocuklarina cokda iyi bir anne olacaksin bazen yasadigimiz pismanliklar bizlere ders olur dortelle sariliriz hayata

Cok sagol gerekten cok rahatladim.
Tek istegim anne olmak, anneme nasil anne olunur gostermek..

Back
X