Cok sagol gerekten cok rahatladim.
Tek istegim anne olmak, anneme nasil anne olunur gostermek..
hata yaptın diye güzel şeyler yaşayamayacağını düşünmen çok yanlış,herkes hata yapar,allah bağışlayıcıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol gerekten cok rahatladim.
Tek istegim anne olmak, anneme nasil anne olunur gostermek..
Merhaba hanimlar,
Cok zordayim su aralar derdimi paylasicak kimsem yok daha once de boyle bi konu acmistim konusmak iyi gelmisti o yuzden aklima yine burasi geldi..
Annemle babam ayri benim ben cok kucukken bosanmislar annemle kaliyorum ben, annem hristiyan bende yeni musluman oldum pismanligimi bileli cok olmadi yani.
Benim derdim gecmiste erkek arkadasimla yasamis oldugum yakinlasmalar gunahini ogrendigim zamandan beri boyle icim yaniyo.
Aglamak istiyorum aglayamiyorum, kimseye guvenip anlatamiyorum zaten cok az insan var yanimda.
Surekli ileriyi dusunup ben evlendigim zaman napicam diyorum anlatmazsam onun hakkina girermisim cunku kul hakkina..
Evlenmeyi cok istiyorum ilerde aile olmak istiyorum cunku boyle yarim yamalak yasamak istemiyorum.
Biliyorum musluman oldugum zman butun gunahlarimin affedildigi ama vicdanim rahatlamiyo benimm olmek icin dua ediyorum bu gunah mi bilmiyorum ama
cok caresiz hissediyorum kendimi napmaliyim((
tevet seni çook iyi hatırladım. o zamanda beynimde yer etmiştin pişmanlıklarınla.. hiiiç üzülme allah affettikten sonra başkası umrunda bile olmasın. eskidendi o artık kültürde biraz değişti. günah işlemeyen erkek varmı? bu devrin kızı erkeği kalmadı. önceden bekar biri boşanmış biriyle evlenebiliyormuydu ne kadar büyük ayıp ve dedikodu malzemesiydi. ama artık boşanmış ve hatta çocuklu olsa bile evlenebiliniyor ve garipsenmiyor. bunun acısını içinde çektiğin için allah katında kimbilir nerdesin. bu dünya allah yolunda olanlar için zevk sefa dünyası değil zaten. mutlaka acılar çekicez ve bu bizi allah katında daha da yüceltecek. o zamanda söylemiştim. senin çektiğin ızdırabın binde birini çekebilsem diye..
geçenlerde de aklıma geldin merak ediyordum seni iyiki yazdın..
Canım kafanda ki tüm olumsuzlukları bir kenara bırak zamanında yaşandı ve bitti geriye bakarak ileriye yürüyemezsin. Seni sen olduğun için kabul edecek biri kısmetinde nikahında olacağın biri muhakkak vardır. Artık bu devirde kızı erkeği kalmadı zaten cinsel hayatı genel herkesin var ve erkekler güveneceği bir kadını eş istiyor zira kızlarımız artık eve erkek atıyor. Sen dik dur ezdirme konuşurken kendinden emin ve güçlü konuş gerisini boş koy. Böyle düşüne düşüne ruhsal dengeni bozarsın.
Bak etrafına buraya evlenme vakti dalavereye girenlere onlar da dini silah olarak kullanıyor "Kınadığın şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" ee kul hakkı peki desen ortalığı yıkarlar sen tertemizsin iki yüzlü sahtekar değilsin kul hakkını biliyorsun şimdi kirli olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen kirli değilsin zamanında yaşamış ve doğruyu görüp doğruya da en doğru yoldan gidiyorsun eşin şanslı insan bence.
Tesekkur ederim insallah hersey dedigin gibi olur.. Kinadigim ne varsa hepsii tek tek basima geldi gercekten yaa